(YARDIM)Bilgisayara görüntü gelmiyor

SycsıoN

80+
Reaksiyon skoru
29
Merhabalar herkese,
Ryzen 5 1400 Gtx1060 3gb sistemimde görüntü alamamaktayım ekran kartını farklı bir sistemde denedim sorunsuz çalışıyor farklı hdmı kablosu denedim yine goruntu alamadim.Ayrica bu sorunlar olmadan oyun oynarken bilgisayarin ekrani 3 4 saniye boyunca gidiyordu sonra geliyordu.Bilgisayarimin yaninda buzdolabi var ikiside ayni fise takili sorun neyden kaynakli olabilir yardimci olursaniz sevinirim

Ekran kartı ve diğer parçaların tam oturduğundan emin olun hdmı ı anakarta bağlayıpta deneyin isterseniz
Sorunun psu kaynakli oldugunu dusunmustum ben de oyunda birden bire ekran gidiyordu hemen geri geliyordu ilk aklima psu gelmişti

Sorunun psu kaynakli oldugunu dusunmustum ben de oyunda birden bire ekran gidiyordu hemen geri geliyordu ilk aklima psu gelmişti
Ekran kartını denediğiniz sistemde psu yu da deneyebilme şansınız varsa deneyin derim sorun varsa iade edin

Sorunum ile ilgili asus mt ile görüştüm bugün benden ram marka modeli istediler kpntrol ettiklerinde ramin anakart ile uyumlu olmadigini soylediler ben de bu zamana kadar hicbir sıkıntı olmadigini soyledim.İlk başta bir sıkıntı olamayabileceğini sonradan güncellemeler ile birlikte görüntünün kesilmesiyle ilgisinin olabilcegini soylediler.Bana biraz saçma geldi açıkçası siz ne düşünürsünüz boyle bir durumda ayrica ram gskill flare x 8gb ddr4 2400 mhz anakart b350m-a 3200mhz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,348
Üyeler
188,235
Son üye
kaziern29248
Geri