BYNOGAME güvenilir mi?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Benim CS:GO üzerinde AWP, AK47 ve M4A1'e ait skinlerim var. Bunları bu site üzerinden satıp normal paraya çevirmek istiyorum. Çevirdikten sonra parayı çekmek istiyorum.

Ama bu site ne kadar güvenilir? Sattığım silahın skin fiyatının kaç TL' si bize kalıyor? Bunlar hakkında bilgi verir misiniz?

Güvenilir.
Fakat komisyonu fazla, çekmek için de kart gerekiyor diye biliyorum oradan da komisyon kesiyor.
Satma ekranında ne kadar keseceği yazıyordu galiba.

güvenilir firmadır.Çok fazla kes ürün sattım bynogame üzerinden.Hatta çekilişlerinden mousepad kazanmıslıgım var :D

Güvenilir. Sattığın her skin ilanına %10 komisyon alır. Parayı çekmek için banka hesabı veya papara olabilir. Paparaya çekersen %3 eğer banka hesabına çekersen %0 komisyon alır.

Güvenilir. Sattığın her skin ilanına %10 komisyon alır. Parayı çekmek için banka hesabı veya papara olabilir. Paparaya çekersen %3 eğer banka hesabına çekersen %0 komisyon alır.
Yani kısaca 50 TL' bir skinde %10 mu alıyor. Çok değil mi komisyonu?

100 TL altı %5 alıyor sanırım tam emin değilim ancak genel olarak %10 komisyon alıyor.
O değilde envanter trade url' sini giriyorum, gözükmüyor envanter. Envanter sadece arkadaşlara açık ama, bundan mıdır?

Geri