Anneme ve babama telefon önerisi

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
7,809
Soru başlıkta turkcell pasajdan almayı planlıyoruz genellikle telefonlarında WhatsApp, Facebook,instagram ve bir sürü banka uygulamaları var. Oyun olarak candy crush oynarlar. Telefon onerilerinizi bekliyorum.

Bütçeye göre telefon alman yeterli olur. Extrem özelliklere gerek yok bu amaçlar doğrultusunda

Bütçe nedir?

Ben de bizimkiler için araştırıyorum 3-4 bin arasına pek düzgün bir şey bulamadım bütçeyi biraz arttırmak lazım

Telefonlar hakkında bilgim yok. Oneride bulunmanı istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam butçe 3.5k 4k arası
İki tane reeder p13 plus 4 gb 32 gb ram Android 11 2k tanesi 4k yapar

Hocam adet olarak 3.5- 4k arası olucak🤣

Genellikle samsung taraftarı ikiside Samsung bulunur mu o fiyata
Valla samsungun a02 falan alacağına iki tane reeder al bence. Uzun vadede düzgün kullanimda sıkıntı çıkaracak telefon değil. Android 11 ile geliyor zaten 4 gb ram 32 gb depolamasi da var tertemiz.

Telefonlar hakkında bilgim yok. Oneride bulunmanı istiyorum

Hocam butçe 3.5k 4k arası
xiaomi redmi 11 se modeli var Türkiyede satışta değil şu an ama yurt dışı cihazı olarak bulunuyor ve fiyatı 3.5 o bütçede en iyi telefon illa garantili olacak diyorsanız o zaman baya kötü telefon alırsınız.

Soru başlıkta turkcell pasajdan almayı planlıyoruz genellikle telefonlarında WhatsApp, Facebook,instagram ve bir sürü banka uygulamaları var. Oyun olarak candy crush oynarlar. Telefon onerilerinizi bekliyorum.
Yaw benimkilerede lazım hala 5s kullanıyolar illede ıphone baska kullanamayız diyolar imdat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,761
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri