Çözüldü✓ Corsair void Elite wireless yardım (mail geldi)

Evrensel usb dongle'ler vardı adını hatırlayamadım o olur mu ki acaba kendi programı ile cihazı tanıtıp kullanıyordun. Fotoğraf güzel olur valla severim kendilerini :D
16612348047902102645621149183156.jpg

120'ye gerçekten bedava almışsınız hayırlı olsun, dongle bulamasanız bile masaya koyun süs niyetine ben olsam öyle yapardım :D

1k'ya almıştım şunu ya. Hala kullanıyorum harika bir şey. Yukarıda arkadaşın qp den attığı usb çıkıyor kutudan ( farklı rengi ) ama onu ona nasıl bağlarsın bilemem

2 gün önce 1000 liraya sattım 2.elini güzel kulaklık bedava almışsınız corsair ile iletişime geçebilirseniz belki gönderirler usb sini.

1k'ya almıştım şunu ya. Hala kullanıyorum harika bir şey. Yukarıda arkadaşın qp den attığı usb çıkıyor kutudan ( farklı rengi ) ama onu ona nasıl bağlarsın bilemem
seri no nerede bunun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 gün önce 1000 liraya sattım 2.elini güzel kulaklık bedava almışsınız corsair ile iletişime geçebilirseniz belki gönderirler usb sini.
hocam geçtim zaten

1661872831234.png

ama fatura olmadan mail atıcam bakalım ne dicekler

seri no nerede bunun

hocam geçtim zaten

Alıntıyı görüntüle

ama fatura olmadan mail atıcam bakalım ne dicekler
Kanka kulaklığın kafa bandını, kafa büyüklüğüne göre ayarlıyorsun ya. Onu en büyüğe çek. Orada S/N yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,118
Üyeler
183,221
Son üye
kasparov108
Geri