CesarVialpando
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 761
Kutuda garanti belgesi var mı?Mouse'u garantiye vermek için bu numarayı arayacağım ama telefon numarasının üstünde ingilizce yazıyor. Bu ne anlama geliyor onu anlamadım.
Var. Üstünde penta teknoloji yazıyor. Bir de oraya ulaşayım.Kutuda garanti belgesi var mı?
Dostum bunu da denedim de yine bu telefon numarasına yönlendiriyor.Buraya gir sağ altta bot çıkacak ilgili sekmelerden ilerleyip canlı desteğe bağlanmayı dene. Ben hep buradan ulaşıyorum.
Logitech Destek + Karşıdan Yükleme
support.logi.com
Oraya ulaş ürünü oraya göndereceksin zaten logitech ile işin yok.Var. Üstünde penta teknoloji yazıyor. Bir de oraya ulaşayım.
Tamamdır sağolasın.Oraya ulaş ürünü oaya göndereceksin zaten logitech ile işin yok.
Yanlış ilerliyor olabilir misin? Bu sene biri geçen ay olmak üzere 3 defa buradan değişim ve yedek parça aldım. Penta'ya da yazabilirsin ama benim maillerime bile dönüş yapmamışlardı. Ne zaman buraya yazsam bir hafta içinde çözülüyor.Var. Üstünde penta teknoloji yazıyor. Bir de oraya ulaşayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum bunu da denedim de yine bu telefon numarasına yönlendiriyor.
Tekrar deneyeyim o zaman, belki de ben bir yanlışlık yaptım bilemiyorum.Yanlış ilerliyor olabilir misin? Bu sene biri geçen ay olmak üzere 3 defa buradan değişim ve yedek parça aldım. Penta'ya da yazabilirsin ama benim maillerime bile dönüş yapmamışlardı. Ne zaman buraya yazsam bir hafta içinde çözülüyor.
Şu an PCde değilim. Penta'nın WhatsApp hattı var oraya yaz. Çözüm bulamazsan etiketle beni yardımcı olayım.Tekrar deneyeyim o zaman, belki de ben bir yanlışlık yaptım bilemiyorum.
Bir şey olursa yazarım. Teşekkürler.Şu an PCde değilim. Penta'nın WhatsApp hattı var oraya yaz. Çözüm bulamazsan etiketle beni yardımcı olayım.
Şöyle bir şey çıktı. Burada ne yapmalıyım?Şu an PCde değilim. Penta'nın WhatsApp hattı var oraya yaz. Çözüm bulamazsan etiketle beni yardımcı olayım.
İlk başta sipariş gibi bir sekmeye tıklamışsın sanırım doğru mu? Ürün bilgisi gibi bir seçenek olacak oraya tıklaman lazım. Bu arada sitede üyelik açıp yaparsan daha güzel olur. İleride aynı sohbeti devam ettirebilirsin. Yoksa baştan alıp durman gerekecek.Bir şey olursa yazarım. Teşekkürler.
Şöyle bir şey çıktı. Burada ne yapmalıyım?
Sipariş numarası istemişti. Sonra da karşıma bu çıktı. Üyeliğim var bu arada.İlk başta sipariş gibi bir sekmeye tıklamışsın sanırım doğru mu? Ürün bilgisi gibi bir seçenek olacak oraya tıklaman lazım. Bu arada sitede üyelik açıp yaparsan daha güzel olur. İleride aynı sohbeti devam ettirebilirsin. Yoksa baştan alıp durman gerekecek.
Satın alımı kredi kartı ile yapmıştım. Zorunlu mu kredi kartını seçmek? Çünkü o zaman kartım yoktu ve babamınkinden yapmıştım alışverişi. Ama o da şehir dışında şimdi.İlk başta sipariş gibi bir sekmeye tıklamışsın sanırım doğru mu? Ürün bilgisi gibi bir seçenek olacak oraya tıklaman lazım. Bu arada sitede üyelik açıp yaparsan daha güzel olur. İleride aynı sohbeti devam ettirebilirsin. Yoksa baştan alıp durman gerekecek.
Siparişle ilgili bir şey sormaması lazım. Bu sitedeki siparişle ilgili sekmeler logitechin global magazasındakı urunler ıcın gecerli. Boş geçip "müşteri temcilsine bağlanmak istiyorum" yazmayı dener misin. türkçe olmazsa ingilizce olarak.Sipariş numarası istemişti. Sonra da karşıma bu çıktı. Üyeliğim var bu arada.
Satın alımı kredi kartı ile yapmıştım. Zorunlu mu kredi kartını seçmek? Çünkü o zaman kartım yoktu ve babamınkinden yapmıştım alışverişi. Ama o da şehir dışında şimdi.