Logitech Mouse Garanti Hakkında

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
761
Mouse'u garantiye vermek için bu numarayı arayacağım ama telefon numarasının üstünde ingilizce yazıyor. Bu ne anlama geliyor onu anlamadım.

Ekler

• logi.PNG
    logi.PNG
    20.8 KB · Hit: 42
Kutuda garanti belgesi var mı?
Var. Üstünde penta teknoloji yazıyor. Bir de oraya ulaşayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buraya gir sağ altta bot çıkacak ilgili sekmelerden ilerleyip canlı desteğe bağlanmayı dene. Ben hep buradan ulaşıyorum.
Dostum bunu da denedim de yine bu telefon numarasına yönlendiriyor.

Var. Üstünde penta teknoloji yazıyor. Bir de oraya ulaşayım.

Dostum bunu da denedim de yine bu telefon numarasına yönlendiriyor.
Yanlış ilerliyor olabilir misin? Bu sene biri geçen ay olmak üzere 3 defa buradan değişim ve yedek parça aldım. Penta'ya da yazabilirsin ama benim maillerime bile dönüş yapmamışlardı. Ne zaman buraya yazsam bir hafta içinde çözülüyor.

Yanlış ilerliyor olabilir misin? Bu sene biri geçen ay olmak üzere 3 defa buradan değişim ve yedek parça aldım. Penta'ya da yazabilirsin ama benim maillerime bile dönüş yapmamışlardı. Ne zaman buraya yazsam bir hafta içinde çözülüyor.
Tekrar deneyeyim o zaman, belki de ben bir yanlışlık yaptım bilemiyorum.

Şu an PCde değilim. Penta'nın WhatsApp hattı var oraya yaz. Çözüm bulamazsan etiketle beni yardımcı olayım.
Bir şey olursa yazarım. Teşekkürler.

Şu an PCde değilim. Penta'nın WhatsApp hattı var oraya yaz. Çözüm bulamazsan etiketle beni yardımcı olayım.
Şöyle bir şey çıktı. Burada ne yapmalıyım?

Ekler

• bot.PNG
    bot.PNG
    12 KB · Hit: 34
Son düzenleme:
Bir şey olursa yazarım. Teşekkürler.

Şöyle bir şey çıktı. Burada ne yapmalıyım?
İlk başta sipariş gibi bir sekmeye tıklamışsın sanırım doğru mu? Ürün bilgisi gibi bir seçenek olacak oraya tıklaman lazım. Bu arada sitede üyelik açıp yaparsan daha güzel olur. İleride aynı sohbeti devam ettirebilirsin. Yoksa baştan alıp durman gerekecek.

İlk başta sipariş gibi bir sekmeye tıklamışsın sanırım doğru mu? Ürün bilgisi gibi bir seçenek olacak oraya tıklaman lazım. Bu arada sitede üyelik açıp yaparsan daha güzel olur. İleride aynı sohbeti devam ettirebilirsin. Yoksa baştan alıp durman gerekecek.
Sipariş numarası istemişti. Sonra da karşıma bu çıktı. Üyeliğim var bu arada.

Satın alımı kredi kartı ile yapmıştım. Zorunlu mu kredi kartını seçmek? Çünkü o zaman kartım yoktu ve babamınkinden yapmıştım alışverişi. Ama o da şehir dışında şimdi.

Sipariş numarası istemişti. Sonra da karşıma bu çıktı. Üyeliğim var bu arada.

Satın alımı kredi kartı ile yapmıştım. Zorunlu mu kredi kartını seçmek? Çünkü o zaman kartım yoktu ve babamınkinden yapmıştım alışverişi. Ama o da şehir dışında şimdi.
Siparişle ilgili bir şey sormaması lazım. Bu sitedeki siparişle ilgili sekmeler logitechin global magazasındakı urunler ıcın gecerli. Boş geçip "müşteri temcilsine bağlanmak istiyorum" yazmayı dener misin. türkçe olmazsa ingilizce olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,463
Üyeler
189,089
Son üye
aums
Geri