Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Şöyle bi 100 stok açılsada ağzımızın tadıyla alabilsek

Hala 1 adet ödeme bekleyen Mizar var komisyon ile satın almak isteyenler özelden yazabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

daha gelırmı acaba sence stok bugun
bugün gelmez gibi duruyor çok fazla belki ara ara durgod gelir 1 2 tane

Hala 1 adet ödeme bekleyen Mizar var komisyon ile satın almak isteyenler özelden yazabilir

bugün gelmez gibi duruyor çok fazla belki ara ara durgod gelir 1 2 tane
çünkü dün bu konu açılmadan 30 dakika önce 200 er 200 er 100 er 100 er her klavyeden verdiler

Durgod geldiği an satın al tuşuna tıkladım ama bitti. Kesinleşmiş oldu botlarla alıyorlar bu kadar hızlı olmaları imkansız

Durgod geldiği an satın al tuşuna tıkladım ama bitti. Kesinleşmiş oldu botlarla alıyorlar bu kadar hızlı olmaları imkansız
hocam forumlarda konular açılmadan 30 dakika önce farketmiştim stoklar hiç bitmedi ve istediğim şekilde isteğim rengi ve switchleri alabildim böyle forumlarda konu açmayıp bir discord grubundan konuşsak daha iyi olur bence ilerdeki indirimler için artı bugün için vs hep bot kullanacaklar

hocam forumlarda konular açılmadan 30 dakika önce farketmiştim stoklar hiç bitmedi ve istediğim şekilde isteğim rengi ve switchleri alabildim böyle forumlarda konu açmayıp bir discord grubundan konuşsak daha iyi olur bence ilerdeki indirimler için artı bugün için vs hep bot kullanacaklar
Wp grubu mu kursak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri