kredi kartı önerisi black friday için

gurkn6

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
275
Sa dostlar ilk defa kredi kartı çıkarıcam black friday için hem ekipman hemde alışveriş için bi kredi kartı çıkarmak istiyorum pek anlamıyorum yardımcı kart olaylarından. Taksit avantajı olan sıkıntıya yaşamayacağım bi kart önerir misiniz rica etsem

Sa dostlar ilk defa kredi kartı çıkarıcam black friday için hem ekipman hemde alışveriş için bi kredi kartı çıkarmak istiyorum pek anlamıyorum yardımcı kart olaylarından. Taksit avantajı olan sıkıntıya yaşamayacağım bi kart önerir misiniz rica etsem
garanti

öyle çıkmıyor dostum kart evine kargo ile geliyor

bankadan gider çıkarırım dostum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

garanti iyi mi bi arkadaşımda önerdi taksit seçeneği felan nasıl
vatanda falan axess vb kartlara peşin fiyatına 6 taksit var. garanti de 12 taksit oluyo 6+6

vatanda falan axess vb kartlara peşin fiyatına 6 taksit var. garanti de 12 taksit oluyo 6+6
16 yaşındayım garantinin ek kartını kullanıyom kredi kartı olarak çok memnunum

o zaman zor yetişir kardeşim desene olmadı bu
dene şansını şuan mobil bankacılıkdan başvur benm 4-5 günde gelmişti

16 yaşındayım garantinin ek kartını kullanıyom kredi kartı olarak çok memnunum
ek kart ne oluyo kardeşim tam olarak ismi ne yıllık ücreti felan var mı

kartın gelmesi vb sorunlar olacağı için en iyi çözüm enpara kart gelmedende sanal kart oluşurup kullanabiliyorsun sanal kartın limiti de asıl kart limitin kadar şahsen zamanında öyle kullanmıştım anında açılıyor hesabın ama bu gün başvursan yarın görüntülü ararlar kimlik taraması vb vb işlerler yaparlar, aynı zamanda enpara da kart aidatı yok en iyi özelliği o ben o yüzden ona geçmiştim şuan axess ve enpara kullanıyorum axess i chip para kazanımı için kullanıyorum yılda ortalama 800 900 liralık chip para kazandırıyor

GarantiBBVA kullanıyorum çok iyi kart aidatı kestiklerinde müşteri hizmetlerinden iptal ettiriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri