Bu duruşun anlamı nedir?

İma edip kendinize göre aşağılayacağınıza neden direkt beni etiketleyip "yanlışsın dostum" diyemiyorsunuz?
Estağfurullah aşağılamak değil. Ama Atatürk gibi milliyetçi, devletçi, laik, halkçı, inkılapçı, Cumhuriyetçi bir insana mason demek yanlış olur.
Atamız mason olsa kahraman Türk kadınlarına bu kadar sevgi ve saygı duyar mı? Kadını erkekle eşit gören bir adam mason olabilir mi?
(Masonluk sadece erkek üye kabul eder.)
Hadi gençken aralarında olsun mühim değil ama ülkeyi kurtarmadan hemen önce veya sonra onlardan olabilir mi?
Çünkü İngiliz ajanı yakıştırmasını yapan, Yunan kazansa daha iyiydi gibi sözler sarf edenlerin bir oyunu daha. Vatanına yararı olmuş ve ölmüş bir insanın arkasından lekelemek için yapmadıkları kalmadı.
Masonluk bir çok komplo teorisine kurban olmuş topluluktur, belki de söylenilenler doğrudur bilemeyiz. Önce masonluğu kabul ettirseler sonrasında da en çok mason bulunan ülkeler İngiltere, Amerika diyip ajanlık yakıştırması yapacaklar.

Ama yine de seni kırmak istemem.
@verctoisgonnaback Yanlışsın dostum. 😅

Atatürk İttihat ve Terakki üyesiydi ve gençken başta İttihat ve Terakki'nin üst yöneticileri olmak üzere (Talat Paşa) çoğu mason oluyor. Gençken etkilenip o da mason olmuş olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mason olanlar o zamana göre zengin olmuyor sanırım. Bunun örneklerinden biri Talat Paşa olabilir.
Kendisi vefat ederken ayakkabısının yırtık olduğuna ve sadrazam olmasına rağmen evi bile olmadığına dair rivayetler var.
Ama sonradan İttihat ve Terakki Fırkasından ayrıldı. Ben etkilenmiş olacağını düşünmüyorum hele ki bu kadar ileri görüşlü birisi için bunun tehlikeli olabileceğini düşünmüştür.

Estağfurullah aşağılamak değil. Ama Atatürk gibi milliyetçi, devletçi, laik, halkçı, inkılapçı, Cumhuriyetçi bir insana mason demek yanlış olur.
Atamız mason olsa kahraman Türk kadınlarına bu kadar sevgi ve saygı duyar mı? Kadını erkekle eşit gören bir adam mason olabilir mi?
(Masonluk sadece erkek üye kabul eder.)
Hadi gençken aralarında olsun mühim değil ama ülkeyi kurtarmadan hemen önce veya sonra onlardan olabilir mi?
Çünkü İngiliz ajanı yakıştırmasını yapan, Yunan kazansa daha iyiydi gibi sözler sarf edenlerin bir oyunu daha. Vatanına yararı olmuş ve ölmüş bir insanın arkasından lekelemek için yapmadıkları kalmadı.
Masonluk bir çok komplo teorisine kurban olmuş topluluktur, belki de söylenilenler doğrudur bilemeyiz. Önce masonluğu kabul ettirseler sonrasında da en çok mason bulunan ülkeler İngiltere, Amerika diyip ajanlık yakıştırması yapacaklar.

Ama yine de seni kırmak istemem.
@verctoisgonnaback Yanlışsın dostum. 😅
Yanlışımı düzelttiğin ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim dostum. :D
Şimdi anlıyorum, cidden Atam'a mason demek yanlış olur.

Okuyu verin, anlarsınız olayı..

Atatürk İttihat ve Terakki üyesiydi ve gençken başta İttihat ve Terakki'nin üst yöneticileri olmak üzere (Talat Paşa) çoğu mason oluyor. Gençken etkilenip o da mason olmuş olabilir.

Mason olanlar o zamana göre zengin olmuyor sanırım. Bunun örneklerinden biri Talat Paşa olabilir.
Kendisi vefat ederken ayakkabısının yırtık olduğuna ve sadrazam olmasına rağmen evi bile olmadığına dair rivayetler var.
İlk olarak Bu duruş'un adı Türk duruşudur bazı kaynaklarda centilmen duruşu,nizam duruşu lider duruşu olarak adlandırılır.
Bilge Kağan, Orhan Gazi, Atatürk, Fevzi çakmak, 12 yaşında olan Çanakkale de olan bir asker şimdi bunların hepsi mason mu?
Ittihat ve terakki üyesiydi sonra ayrıldı, mason olan insan neden mason localarına kapatsın,komplo teorilerini inanmak mı istiyorsun yoksa gerçekleri kabullenmek mi

Ekler

• tc3bcrkduruc59fu.jpg
    tc3bcrkduruc59fu.jpg
    78.8 KB · Hit: 57
  • fevzi-c3a7akmak-2.jpg
    fevzi-c3a7akmak-2.jpg
    21.3 KB · Hit: 51
  • 2b.jpg
    2b.jpg
    106.4 KB · Hit: 46
  • 10xr7nc.jpg
    10xr7nc.jpg
    27 KB · Hit: 50
  • 220px-Orhan_Gazi.jpg
    220px-Orhan_Gazi.jpg
    21.8 KB · Hit: 43
Mason pozu yazıyorum böyle çıkıyor e o zmn?
Screenshot_20221109-113928_Google.jpg

Bunu bana açıklayın google nin sahibi atamızı mason felan mı sanıyor buraya neden mason yazar yazmas atatürk çıkıyor???

Masonluk kötü bişey mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,041
Üyeler
189,202
Son üye
pato384
Geri