Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,630
İnternetten șuan alamam o yüzden mağaza arıyorum.6N gittim fakat sadece Matchbox lar kalmıș.Migrosa gideceğim bugün bir de.Bașka nerelerde vardır?
Fiyatlar?toyzz shop da bulunuyor
reis sen nerdesin her bişi paylaştığında şuan alamam diyon çalışıyonmuFiyatlar?
Balıkesirdeyim.Kartım elimde değil șuan o yüzden internnetten alamam.reis sen nerdesin her bişi paylaştığında şuan alamam diyon çalışıyonmu
Migrosda yoktu.Gelen modeller nasıl hocam acaba?Güzel mi tani?A101'e geldiği vakit 15-20tl civarıydı. Migros veya Carfoursa mağazalarında olması lazım. 30TL diye hatırlıyorum.
Panel Kırtasiyeler, Toyz Shop Mağazaları, D&R'dada var galibaİnternetten șuan alamam o yüzden mağaza arıyorum.6N gittim fakat sadece Matchbox lar kalmıș.Migrosa gideceğim bugün bir de.Bașka nerelerde vardır?
Honda S200 veya supra gibi modeller bulabilir miyim?Panel Kırtasiyeler, Toyz Shop Mağazaları, D&R'dada var galiba
Honda S200 veya supra gibi modeller bulabilir miyim?
Hocam çocuksu modeller olduğu gibi güzel araba modelleri de mevcut. Yerine göre değişir ama A101'e gelen modeller güzeldi o aralar almamıştım. Arkadaşımda Charger modeli bile var siyah. Özel modeller için fazla para istiyorlar biraz dolaşırsanız istediğiniz modeli bulabilirsiniz diye düşünüyorum.Balıkesirdeyim.Kartım elimde değil șuan o yüzden internnetten alamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Migrosda yoktu.Gelen modeller nasıl hocam acaba?Güzel mi tani?
Anladım hocam dediğiniz gibi çocuksu modellerle ișim yok koleksiyon yapacağım.Custom ișine girișmek istiyorum uygun araba bulunca.Elimde șuan Str,Astro Martin ve Ford raptor var.Umarım iyi bir model bulyrum.Hocam çocuksu modeller olduğu gibi güzel araba modelleri de mevcut. Yerine göre değişir ama A101'e gelen modeller güzeldi o aralar almamıştım. Arkadaşımda Charger modeli bile var siyah. Özel modeller için fazla para istiyorlar biraz dolaşırsanız istediğiniz modeli bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Yanlıș yazmıșım sağol düzeltme için.Hot Wheels olacak hocam.