Hot wheels araç nerden bulunur?

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,630
İnternetten șuan alamam o yüzden mağaza arıyorum.6N gittim fakat sadece Matchbox lar kalmıș.Migrosa gideceğim bugün bir de.Bașka nerelerde vardır?

A101'e geldiği vakit 15-20tl civarıydı. Migros veya Carfoursa mağazalarında olması lazım. 30TL diye hatırlıyorum.

reis sen nerdesin her bişi paylaştığında şuan alamam diyon çalışıyonmu
Balıkesirdeyim.Kartım elimde değil șuan o yüzden internnetten alamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A101'e geldiği vakit 15-20tl civarıydı. Migros veya Carfoursa mağazalarında olması lazım. 30TL diye hatırlıyorum.
Migrosda yoktu.Gelen modeller nasıl hocam acaba?Güzel mi tani?

Balıkesirdeyim.Kartım elimde değil șuan o yüzden internnetten alamam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Migrosda yoktu.Gelen modeller nasıl hocam acaba?Güzel mi tani?
Hocam çocuksu modeller olduğu gibi güzel araba modelleri de mevcut. Yerine göre değişir ama A101'e gelen modeller güzeldi o aralar almamıştım. Arkadaşımda Charger modeli bile var siyah. Özel modeller için fazla para istiyorlar biraz dolaşırsanız istediğiniz modeli bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam çocuksu modeller olduğu gibi güzel araba modelleri de mevcut. Yerine göre değişir ama A101'e gelen modeller güzeldi o aralar almamıştım. Arkadaşımda Charger modeli bile var siyah. Özel modeller için fazla para istiyorlar biraz dolaşırsanız istediğiniz modeli bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Anladım hocam dediğiniz gibi çocuksu modellerle ișim yok koleksiyon yapacağım.Custom ișine girișmek istiyorum uygun araba bulunca.Elimde șuan Str,Astro Martin ve Ford raptor var.Umarım iyi bir model bulyrum.

Geri