🔥İndirim G.SKILL 3200 MHz CL15 Samsung B Die 2x16 32 GB KİT 3007 TL

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
49,886

Türkiye topraklarında bulunan en ucuz klas Samsung B Die RAM olsa gerek. Bin olarak mükemmel değil 3600 cl14 olan binler biraz daha iyi ama rahatlıkla 3600-3800 CL14- 4000CL15 vb yapabilirsiniz.
2x16 klasik bir RAM 2000 TL, kısmen iyi ürünler 2500 lirayken overclock yapacaklar harici pek alınmaması gereken ürün haberiniz olsun. Yüksek seviye OC isteyenler için ise güzel fırsat sayılır.

Oyununa göre %27 ye kadar artış yaşayabilirsiniz. Daha az kaliteli bir bellekle güzel artışlar yaşamıştım R6, valorant ve CS go da.

Türkiye topraklarında bulunan en ucuz klas Samsung B Die RAM olsa gerek. Bin olarak mükemmel değil 3600 cl14 olan binler biraz daha iyi ama rahatlıkla 3600-3800 CL14- 4000CL15 vb yapabilirsiniz.
2x16 klasik bir RAM 2000 TL, kısmen iyi ürünler 2500 lirayken overclock yapacaklar harici pek alınmaması gereken ürün haberiniz olsun. Yüksek seviye OC isteyenler için ise güzel fırsat sayılır.

Oyununa göre %27 ye kadar artış yaşayabilirsiniz. Daha az kaliteli bir bellekle güzel artışlar yaşamıştım R6, valorant ve CS go da.
Bu ram overclock nasıl yapılır dair bir eğitim videosu gibi bir şey var mıdır acaba merak ediyorum çok ama hiç bulamadım şöyle enine boyuna anlatan

Daha yeni cl18 4000 mhz trident z neo modelini almışken olacak iş miydi bu? :mad:

Her binde farklı çünkü denemek gerekiyor
Denemek lazım da nasıl hani o tarafı bilmiyorum nasıl yapmam nasıl neler hangi değerler nedir hiç bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Crucial 2 x 8 3200 MHz Cl 16 ramlar var bende denemek istiyorum ama bilmiyorum

Pcde olan ramlerin detaylı özelliklerini öğrenebileceğimiz bir app var mı?

Denemek lazım da nasıl hani o tarafı bilmiyorum nasıl yapmam nasıl neler hangi değerler nedir hiç bilmiyorum

3600 cl 14 oluyor bi ara buarada o ramlere sahipken konu açtım yardımcı olmuşlardı oc için

Voltaj yükseltip CL değerini düşürmek amaç. Bende tam bilmiyorum ama yaptığım kadarıyla bu şekilde.

Pcde olan ramlerin detaylı özelliklerini öğrenebileceğimiz bir app var mı?

Bugün ikinci el Corsair Dominator Platinium RGB 2*16 32 gb 3200 cl16 aldım.

Baya OC yer diye tahmin ediyorum. Bu ram de kaliteli ramlerden biri ama 30000 verilmez bence

Bugün ikinci el Corsair Dominator Platinium RGB 2*16 32 gb 3200 cl16 aldım.

Baya OC yer diye tahmin ediyorum. Bu ram de kaliteli ramlerden biri ama 30000 verilmez bence

Dominator da olsa corsair kalitesiz çip koyabiliyor

Geri