Neler Yeni

🔥İndirim G.SKILL 3200 MHz CL15 Samsung B Die 2x16 32 GB KİT 3007 TL

Hocam biraz Oc denedim ama hiçbir Oc başarılı olmadı, hyperx beast rami 4400 felan yapmıştım dediğiniz gibi samsung b die bile olsa ya ben yapamadım ya ramler çöp

Ekran görüntüsü 2022-11-12 004758.png

Benim ramler bu şekilde hocam fakat hangi die olduğu yazmıyor sanırım

Bende de normalde yazmıyor ama üreticiye göre hynix djr çip var.
Hocam ben bir araştırma yaptım, buna göre Corsair de 3200 mhz cl 16 değerlerinde samsung b die ram yok. Cl 14 lerde bulunuyor.

Samsung B die olmadığı kesin yani bendekilerin. Ama yinede dominator için 2200 tl güzel fiyat diye düşünüyorum 32 gb ram sonuç itibariyle

Hocam ben bir araştırma yaptım, buna göre Corsair de 3200 mhz cl 16 değerlerinde samsung b die ram yok. Cl 14 lerde bulunuyor.

Samsung B die olmadığı kesin yani bendekilerin. Ama yinede dominator için 2200 TL güzel fiyat diye düşünüyorum 32 gb ram sonuç itibariyle
Kullanılan çipler aynı modelde bile zaman zaman değişiyor. İncelemelere bir bakmak lazım ne kullanmışlar diye. Ben Amazon.com da bir müşteriye verdikleri detaylı cevapta görmüştüm.

Kullanılan çipler aynı modelde bile zaman zaman değişiyor. İncelemelere bir bakmak lazım ne kullanmışlar diye. Ben Amazon.com da bir müşteriye verdikleri detaylı cevapta görmüştüm.
Ben de inceledim hocam orada da yazmışlar B die değil diye. Bizim çiplerin ne olduğu belli değil. Ömer Çip misali oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Corsair almayın aldırmayın arkadaşlar, ram alınacaksa Hyperx veya Gskill candır.

Geri