Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,099
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangisi?Diğer forumda ki arkadaş sen misin kanka :d
Hangisi?Diğer forumda ki arkadaş sen misin kanka :d
Aynı kullanıcı adı var ama büyük ihtimalle değilsin.Kulaklık kullanan var mı diye yazdım techno forumunda cıktı şaşırdımHangisi?
OlabilirimAynı kullanıcı adı var ama büyük ihtimalle değilsin.Kulaklık kullanan var mı diye yazdım techno forumunda cıktı şaşırdım![]()
Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız bence keşke iptal etmeseydiniz. Apple kulaklıklara bakın onlarda bu bantta.biraz google ararştırması yaptım yorumlar genelde iyi değil, o yüzden iptal ettim siparişimi.
Apple kulakiçi kulaklıklarım mevcut, fiyat gerçekten güzel fakat eldede çok fazla kulaklığım olacak ve yorumları biraz üzdü diyebilirim , ama çokta kararsızım tekrardan alabilirim sırf fiyatı içinBu fiyata daha iyisini bulamazsınız bence keşke iptal etmeseydiniz. Apple kulaklıklara bakın onlarda bu bantta.
300TL için gayet güzel ses kalitesi diyorlar nerde duydunuz olumsuz yorumları ben karşılaşmadım açıkçası alıp şansınızı deneyin bence veya bekleyin seçim sizin. Rekabetçi oyunlar oynamicaksanız iyi bir şeçenek bence.Apple kulakiçi kulaklıklarım mevcut, fiyat gerçekten güzel fakat eldede çok fazla kulaklığım olacak ve yorumları biraz üzdü diyebilirim , ama çokta kararsızım tekrardan alabilirim sırf fiyatı için![]()
https://ty.gl/k89kse6w10 burada trendyolun ürün yorumlarında gördüm olumsuz yorumları.Fakat fiyatının cazibesinden 1 tane daha sipariş ettim şu an tekrar300TL için gayet güzel ses kalitesi diyorlar nerde duydunuz olumsuz yorumları ben karşılaşmadım açıkçası alıp şansınızı deneyin bence veya bekleyin seçim sizin. Rekabetçi oyunlar oynamicaksanız iyi bir şeçenek bence.
Hayırlı olsun hocam pişman etmeme dileğiyle iyi günlerde kullanınhttps://ty.gl/k89kse6w10 burada trendyolun ürün yorumlarında gördüm olumsuz yorumları.Fakat fiyatının cazibesinden 1 tane daha sipariş ettim şu an tekrar![]()