🔥İndirim HP Omen Dyad Kulaklık 299₺

Ben aldım hadi hayırlısı

Bende aldım , ps5 dualsense bağlayıp kullanmayı düşünüyorum.Fakat kullanıcı yorumu veya türkçe incelemesini bulamadım ürünün.

Yanında çıkan şu kılıf çok hoşuma gidioyr sırf onun için alsam mı ki birsürü earpods var evde :D

biraz google ararştırması yaptım yorumlar genelde iyi değil, o yüzden iptal ettim siparişimi.

Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız bence keşke iptal etmeseydiniz. Apple kulaklıklara bakın onlarda bu bantta.
Apple kulakiçi kulaklıklarım mevcut, fiyat gerçekten güzel fakat eldede çok fazla kulaklığım olacak ve yorumları biraz üzdü diyebilirim , ama çokta kararsızım tekrardan alabilirim sırf fiyatı için 🙃

Son düzenleme:
Apple kulakiçi kulaklıklarım mevcut, fiyat gerçekten güzel fakat eldede çok fazla kulaklığım olacak ve yorumları biraz üzdü diyebilirim , ama çokta kararsızım tekrardan alabilirim sırf fiyatı için 🙃
300TL için gayet güzel ses kalitesi diyorlar nerde duydunuz olumsuz yorumları ben karşılaşmadım açıkçası alıp şansınızı deneyin bence veya bekleyin seçim sizin. Rekabetçi oyunlar oynamicaksanız iyi bir şeçenek bence.

300TL için gayet güzel ses kalitesi diyorlar nerde duydunuz olumsuz yorumları ben karşılaşmadım açıkçası alıp şansınızı deneyin bence veya bekleyin seçim sizin. Rekabetçi oyunlar oynamicaksanız iyi bir şeçenek bence.
https://ty.gl/k89kse6w10 burada trendyolun ürün yorumlarında gördüm olumsuz yorumları.Fakat fiyatının cazibesinden 1 tane daha sipariş ettim şu an tekrar 😄

ben pc başındayken kullanıcam kulaküstü kulaklıklardan gına geldi kafamı eziyor kel kalıcaz bu gidişle :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,761
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri