İlk yarı Başakşehir 0-3 Galatasaray

Fenerliyim ama bu galatasaray şampiyon olur bence.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Yenilince hemen takımımızı kötülemek moral düşürmek hoş bir şey değil hocam. İyi oynayan kazansın. Herkes kendi takımının şampiyon olmasını ister

İcardi adamım ya başkası olsa büyük ihtimalle kaleye vurmuş olurdu

5-0 öffffffffff

İyi Kerem bir işe yarıyormuş...

5 mi 0 🫣

İcardı geçen güllü çiçekli post atmıştı ben sandım wanda kucağa geliyor meğerse Başakşehir geliyormuş

Fenerbahçe Başakşehiri 5 farkla yense çoktan şampiyon ilan edilmişti. Adamlar oyun olarak düzeldiler. Geri dönmeleri Fenerbahçe’nin bir puan kaybına bakar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Jesus hocam lig kızışsın istiyor.
Jesus hocam saçmalıyor. Bugün Pedro ısrarı saçmaydı. İlla çift forvet oynayacaksa Serdar Valencia ya da Rossi Valencia açıkta da Emre Mor 11i ile başlamalıydı. Rakibi küçümseyen bir Fenerbahçe vardı bugün. Sezon geneline böyle devam edersek olmayacak bu sene de

Jesus hocam saçmalıyor. Bugün Pedro ısrarı saçmaydı. İlla çift forvet oynayacaksa Serdar Valencia ya da Rossi Valencia açıkta da Emre Mor 11i ile başlamalıydı. Rakibi küçümseyen bir Fenerbahçe vardı bugün. Sezon geneline böyle devam edersek olmayacak bu sene de
jesus bence hatasından erken dönen birisi diğer maçta aynısını yapacağını düşünmüyorum bu kadar kolay gidemez şampiyonluk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,708
Üyeler
192,776
Son üye
Quenchh
Geri