note 8 pro var bendede. inan hala canavar gibi iki buçuk yıl oldu. değiştiresim vargerek yok diye değiştirmiyorum. oyun filan oynamıyosan hala güncele yeten bir telefon bence. kastığını hiç görmedim şahsen.
note 8 pro var bendede. inan hala canavar gibi iki buçuk yıl oldu. değiştiresim vargerek yok diye değiştirmiyorum. oyun filan oynamıyosan hala güncele yeten bir telefon bence. kastığını hiç görmedim şahsen.
Zaten note 8 pro alsam böyle bir konu açmama gerek kalmazdı büyük ihtimalle. Note 8 pro kullanan tanıdıklarım hiç kasıyor falan diye şikayetleri yok ama, kamera kalitesi-sosyal medya kalitesi o modelde de kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Lmao, ne mi kidim ne samsung ne iphone ben doğruyu konuşmayi seviyorum oradan buradan duyulan AbE aYfOn çoK iİ çeKio kasmiiO , 2000 tl redmi Aldİm sUlu boYa giBi leŞ ya demiyorum
hocam baktım 5500 liraya iyi kategorisinde iphone 8ler var ama internetten izlediğime göre durumları "iyi" değil alınacaksa mükemmel durumda olanları alınmalı sanırım