panizher
80+ Silver
Yok abi sulu boya gibi çekiyor çok gotu 6s bile kasmiyhoNote 9 pro var 2 yıldır tek bir donma bile olmadı
Yok abi sulu boya gibi çekiyor çok gotu 6s bile kasmiyhoNote 9 pro var 2 yıldır tek bir donma bile olmadı
yazılımsal olarak çok kötü evet . Ben gcam ile kullanıyorum hatta hobi olarakta fotoğrafç.ılıkla uğraşıyorum. Kamerası benim için yeterli. Uygulama üzerinden berbat o kısımda haklısın. ama 64mp gayet iyi benceDostum aynısını kullandım gece fotoğraf kalitesi leş hatta kalitesi değil yok yani öyle bir şey.oyunlarda oldukça çok ısınıyor
Dostum şu var gündüz bol ışık ile kötü değil tatmin ediyor evet ama muhteşem de denemez.yazılımsal olarak çok kötü evet . Ben gcam ile kullanıyorum hatta hobi olarakta fotoğrafç.ılıkla uğraşıyorum. Kamerası benim için yeterli. Uygulama üzerinden berbat o kısımda haklısın. ama 64mp gayet iyi bence
Berbat degil ama gcamla bazen daha iyi çekiyordur kamerasida dediğin gibi gayet yeterliyazılımsal olarak çok kötü evet . Ben gcam ile kullanıyorum hatta hobi olarakta fotoğrafç.ılıkla uğraşıyorum. Kamerası benim için yeterli. Uygulama üzerinden berbat o kısımda haklısın. ama 64mp gayet iyi bence
Mühteşem neden densinnkardeşim bu bir bütçe telefonu BÜTÇEE flagman değilDostum şu var gündüz bol ışık ile kötü değil tatmin ediyor evet ama muhteşem de denemez.
ROOT atarken işlemin yarısında cihazını kablosunu çıkar cihaz bricklensin nasıl bozuluyor görBende hala var ölmesini bekliyom değiştirmek için ölmek bilmiyo
Ben neyse onu söyledim yanlış olduğunu düşünmüyorum sen de aynı şeyi yazmışssın hangi konuda anlaşamıyoruz?Ben onun parasına bunu alsan daha iyi demedim ki.Berbat degil ama gcamla bazen daha iyi çekiyordur kamerasida dediğin gibi gayet yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mühteşem neden densinnkardeşim bu bir bütçe telefonu BÜTÇEE flagman değil
Konu sonu , iphone 8 e geçmeye değmez heleki o kadar fiyat farkiyla benim tartişmam bitmiştir ben lafla değil kanitlarla tartiştim arkamdan herhangi bir apple kid havlamasinBen neyse onu söyledim yanlış olduğunu düşünmüyorum sen de aynı şeyi yazmışssın hangi konuda anlaşamıyoruz?Ben onun parasına bunu alsan daha iyi demedim ki.
Bende açık kaynak kodlu günenlik oranı az olan utanmadan 8 12 16 gb ram kullanan telefonları öven insanlarla uğraşmayı BIRAKTIM DEĞİL BIKTIM.Ben apple kidlerle uğraşmayi biraktim aslinda çünkü 2000tllik android kullanip kötülüyüp iosu yücelriyorlae aslında öyle değil ama cahile laf yetişmez o yuzden biraktim apple kidlerle uğraşmayi ama bazen zoruna gidiyor çünkü bir şey bilmeden konuşmak ve senin onu bilmen adamı sıkıyor
Dostum senin telefonunu kullanmışım sen hala gelmişsin 2000tl lik android kullanmıl diyorsunBen apple kidlerle uğraşmayi biraktim aslinda çünkü 2000tllik android kullanip kötülüyüp iosu yücelriyorlae aslında öyle değil ama cahile laf yetişmez o yuzden biraktim apple kidlerle uğraşmayi ama bazen zoruna gidiyor çünkü bir şey bilmeden konuşmak ve senin onu bilmen adamı sıkıyor
Konu sonu , iphone 8 e geçmeye değmez heleki o kadar fiyat farkiyla benim tartişmam bitmiştir ben lafla değil kanitlarla tartiştim arkamdan herhangi bir apple kid havlamasin
Yok hocam brick de olmuyor fastboot rom atarken 10 12kez kabloyu çektim. Recoveryyi fastbootu bozduğum oldu siyah ekranda kaldı yine hayata döndüROOT atarken işlemin yarısında cihazını kablosunu çıkar cihaz bricklensin nasıl bozuluyor gör
Dostum zaten sen bu kafayla note 8 pro ile devam edersin az ötede havla ben de sana bu mesajı iPhone 13 ile yazarım sana da iyi günler dilerim sen iphone ile xiaomi nin kamerasını kıyaslamaya devam et.Ben apple kidlerle uğraşmayi biraktim aslinda çünkü 2000tllik android kullanip kötülüyüp iosu yücelriyorlae aslında öyle değil ama cahile laf yetişmez o yuzden biraktim apple kidlerle uğraşmayi ama bazen zoruna gidiyor çünkü bir şey bilmeden konuşmak ve senin onu bilmen adamı sıkıyor
Konu sonu , iphone 8 e geçmeye değmez heleki o kadar fiyat farkiyla benim tartişmam bitmiştir ben lafla değil kanitlarla tartiştim arkamdan herhangi bir apple kid havlamasin
O kadar çelişkiye giriyor ki kendiside bir dönem redmi note 8 kullanmış iyi diyor ip8den sonra 2000tllik android diyor.Dostum senin telefonunu kullanmışım sen hala gelmişsin 2000tl lik android kullanmıl diyorsun