Öneri Mouse Önerisi - 500/600 TL

Nega

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
Arkadaşlar şu an Rival 3 kullanıyorum, bu ay ucuz fiyatlı bir şey gelirse değiştirmeyi düşünüyorum, mouseyi fingertip tutuyorum hangi mouse'yi önerirsiniz? 500-600 TL'ye kadar bütçe ayırabilirim.

Ekler

• resim_2022-11-14_221913620.png
    resim_2022-11-14_221913620.png
    173.2 KB · Hit: 60
  • Beğen
Reaksiyonlar: Nega
Bu petek modelleri pek sevemiyorum ben ya, var mı bir artısı o şekilde olmasının

• Beğen
ağırlıktan kazanmak için
aga bişe sorcam bu ağırlığın ne kadar önemi var bence çok hafif mouselar iyi değil yıllar önce kablosuz usb li mouse kullanmıştım aşırı hafif olduğu için ordan oraya uçuyodu hafif kayma yapmıyor mu fps oyunu oynarken benim elim titriyor da

aga bişe sorcam bu ağırlığın ne kadar önemi var bence çok hafif mouselar iyi değil yıllar önce kablosuz usb li mouse kullanmıştım aşırı hafif olduğu için ordan oraya uçuyodu hafif kayma yapmıyor mu fps oyunu oynarken benim elim titriyor da
kanka benim bileğim ağrıyordu eski mousede bunda azaldı mesela

İci toz tutmuyor mu onlarin hocam ben pek bilmiyorum bu tipleri cunku, birde sence rival 3’ u degistirmeli miyim yoksa bozulana kadar devam etmeli miyim?
toz tutuyor. bozulana kadar devam et
o kişiden kişiye değişir kimisi ağır sever kimisi hafif sever bana kalırsa en iyi ağırlık 70 gram

• Beğen
Mouse bunu aldım ve memnunum istersen incele,driver üzerinden ince ayarlamalar yapılıyor.

Geri