Oyunlarda küfür etme hakkında

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,087
Oyunlarda saçma sapan küfür etmeler oluyor klasik olarak.Az önce valorantta durduk yere daha mic bile açmamışken anneme sövdü.Bende sövdüm tabi haliyle ve daha sonra adam afk kalıp çıktı.Bu senoryo defalarca başıma geldi ve her seferinde sanki adam beni bulmak için oyundan çıkmış gibi hissediyorum :D.
Sizdede oluyormu bu his.

Oyunlarda saçma sapan küfür etmeler oluyor klasik olarak.Az önce valorantta durduk yere daha mic bile açmamışken anneme sövdü.Bende sövdüm tabi haliyle ve daha sonra adam afk kalıp çıktı.Bu senoryo defalarca başıma geldi ve her seferinde sanki adam beni bulmak için oyundan çıkmış gibi hissediyorum :D.
Sizdede oluyormu bu his.
Genelde muteleyip geçiyorum. Yaklaşık 5-6 ay önce bana küfür edene ben de hayvan gibi küfür ediyordum. Sonrasında oyunlara biraz ara verdim, bu aralar tatil sebebiyle tekrar başladım ve oyunu bıraktığım arada ne kadar rahatladığımı anladım. Olgunlaştım gibi yani, küfür edeni direkt muteleyip geçiyorum. Sonrasında maçı taşıyorum.

Sizdede oluyormu bu his.
1668521734378.png

O tarz oyunlarda herkesi muteliyorum, problem olmuyor.

Bulsa ne olacak Allah aşkına :D takılma hocam zaten bulamaz öyle rasgele şekilde
Küçükken hep haberlerde izlerdim metin 2 zamanları.Kavga edenler birbirini bıçaklardı falan.

Ben o yüzden londra serverinde oynuyorum genelde orda oynayanlar çok tontiş oluyor geçen maç başında jett önüme geçip hello falan dedi çok hoşuma gitti.

Kavga etmek istemiyorsanız hiç bir siyasi manevi şahsi değeri isminize koymamanız gerekiyor açıkçası. bundan zevk alıyorsunuz gibi duruyor maalesef.

Kavga etmek istemiyorsanız hiç bir siyasi manevi şahsi değeri isminize koymamanız gerekiyor açıkçası. bundan zevk alıyorsunuz gibi duruyor maalesef.
Demek istediğinizi tam anlamadım

Sizdede oluyormu bu his.
oyundan çıkan sen ol ve adamı bul korkunu yen büyük oyna

Puhahaha hayatımda gördüğüm en garip konulardan birisi

Küfür ediyorsa cevap bile vermem genelde çünkü karşımdaki belli ki davar ve karşıma çıksa yüzüme söyleyemez bunu

Geri