Sahibinden ve Letgo'da eskisi gibi satış yapamıyorum

Arkadaşlar merhabalar daha bundan 1 - 1,5 yıl önce çok satış yapardım, ilanı koyduğum günün ertesi günü 1-2 kişi kesin yazmış oluyordu. Mesela 2 yıl öncesinde bir bisiklet ilana koymuştum letgoda 1-2 güne kalmadan hemen alıcı çıkmıştı. Şimdi ise bir bisiklet ilana koyduğum zaman 10-15 gün bekliyorum sadece 50 görüntülenme alıyor ve hiç mesaj yok. Sizce sebebi nedir? Ben mi iyi ilan veremiyorum? Sizdede satışlarda böyle düşüş var mı?
letgo yeni hali çok saçma olmuş. Aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum. Bende satış yapıyorum kendi koyduğum ilanı bile bulamıyorum bazen.

letgo yeni hali çok saçma olmuş. Aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum. Bende satış yapıyorum kendi koyduğum ilanı bile bulamıyorum bazen.
Eski sistemi olmuş olsa en fazla 10 gün içinde satılırdı.

valla bende de aynı şekilde hiç yazan yok abartı fiyatlar olmamasına rağmen ayda onlarca ürün satardım şimdi ayda 1 ürün satılmıyor

Resimden çok şey değişiyor. İyi foto çekmelisin.

Ben bu çektiğim resimle ilanıma 300 den fazla görüntüleme toplamıştım 3-5 günde
Neden aramadılar biliyon mu? :D Fiyatı için. Millet ölücü mü ney?

Ne zaman ilan açayım her defasında 300 den fazla hatta 500 görüntüleme bile alırım.

IMG_20210612_095815.jpg

Resimden çok şey değişiyor. İyi foto çekmelisin.

Ben bu çektiğim resimle ilanıma 300 den fazla görüntüleme toplamıştım 3-5 günde
Neden aramadılar biliyon mu? :D Fiyatı için. Millet ölücü mü ney?

Ne zaman ilan açayım her defasında 300 den fazla hatta 500 görüntüleme bile alırım.

Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafları iyi çektim ama ona rağmen yazan yok. Görüntülenme 40'lara geldi ama yazan eden yok fiyatıda uygun ama yine yazan yok.

bana göre eski pazar yok artık. özellikle zamlardan sonra böyle oldu. hiçbir ürünü ortalama fiyata satamıyorsun, alıcı çıkmıyor. nakit ihtiyacından dolayı iphone 12 miniyi çok ucuza satmıştım. bilmiyorum dostlar, alıcılar yanaşmıyor.

Arkadaşlar merhabalar daha bundan 1 - 1,5 yıl önce çok satış yapardım, ilanı koyduğum günün ertesi günü 1-2 kişi kesin yazmış oluyordu. Mesela 2 yıl öncesinde bir bisiklet ilana koymuştum letgoda 1-2 güne kalmadan hemen alıcı çıkmıştı. Şimdi ise bir bisiklet ilana koyduğum zaman 10-15 gün bekliyorum sadece 50 görüntülenme alıyor ve hiç mesaj yok. Sizce sebebi nedir? Ben mi iyi ilan veremiyorum? Sizdede satışlarda böyle düşüş var mı?
Bisiklet piyasası berbat şuan,özelliklerine göre çok uygun bisiklet koymuştum 3 ay civarı ilanda durdu 3-4 kişi yazdı hepside düşük teklif veriyordu.En sonda bisiklet çalındı kaldırdım ilanı.

bana göre eski pazar yok artık. özellikle zamlardan sonra böyle oldu. hiçbir ürünü ortalama fiyata satamıyorsun, alıcı çıkmıyor. nakit ihtiyacından dolayı iphone 12 miniyi çok ucuza satmıştım. bilmiyorum dostlar, alıcılar yanaşmıyor.
Sahibindende ben öncedende çok alıcı bulamıyordum, genelde letgodan satıyordum ama o siteyide bozmuşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Letgoya gelen son güncellemeden sonra letgo tamamen bitti
Aynen öyle letgo bitmiş resmen.

letgoya bir güncelleme geldi arayüz falan değişti uygulama çöp oldu, dolap ve sahibinden üzerinden satmaya çalışın
Sahibindende öncedende satış yapamıyordum hep letgodan gidiyordu ama o da gitti. ☹️

İlginç. O zaman bende sıkıntı var ben anlamadım valla. Ryzen 3 2200G koydum ilana düşe düşe tam 1000 TL'ye kadar düştüm fotoğraflarda çok iyi çekilmiş ama yine yazan olmadı.
800 e bile veren gördüm geçen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son 1.5 Haftada sattığım ürünler. +Olarak R5 1600'ü 1275 TL'ye koydum dediğiniz gibi yazan bile yok, Şans bu işler.
Alıntıyı görüntüle
1k ya 1600af veriyorlar çünkü tek sebep yani o Ekran kartı çok iyi gitmiş gerçekten 500 görüntüleme 20 fov la zor sattım kartı rx570 4gb 1250 TL Antalya Kepezdeyim bende Antalya köy gibi bişey elektronikte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye
Lee Asperseas
Geri