Neler Yeni

Sahibinden ve Letgo'da eskisi gibi satış yapamıyorum

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Arkadaşlar merhabalar daha bundan 1 - 1,5 yıl önce çok satış yapardım, ilanı koyduğum günün ertesi günü 1-2 kişi kesin yazmış oluyordu. Mesela 2 yıl öncesinde bir bisiklet ilana koymuştum letgoda 1-2 güne kalmadan hemen alıcı çıkmıştı. Şimdi ise bir bisiklet ilana koyduğum zaman 10-15 gün bekliyorum sadece 50 görüntülenme alıyor ve hiç mesaj yok. Sizce sebebi nedir? Ben mi iyi ilan veremiyorum? Sizdede satışlarda böyle düşüş var mı?
letgo yeni hali çok saçma olmuş. Aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum. Bende satış yapıyorum kendi koyduğum ilanı bile bulamıyorum bazen.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
letgo yeni hali çok saçma olmuş. Aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum. Bende satış yapıyorum kendi koyduğum ilanı bile bulamıyorum bazen.
Eski sistemi olmuş olsa en fazla 10 gün içinde satılırdı.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
valla bende de aynı şekilde hiç yazan yok abartı fiyatlar olmamasına rağmen ayda onlarca ürün satardım şimdi ayda 1 ürün satılmıyor

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Resimden çok şey değişiyor. İyi foto çekmelisin.

Ben bu çektiğim resimle ilanıma 300 den fazla görüntüleme toplamıştım 3-5 günde
Neden aramadılar biliyon mu? :D Fiyatı için. Millet ölücü mü ney?

Ne zaman ilan açayım her defasında 300 den fazla hatta 500 görüntüleme bile alırım.

IMG_20210612_095815.jpg

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Resimden çok şey değişiyor. İyi foto çekmelisin.

Ben bu çektiğim resimle ilanıma 300 den fazla görüntüleme toplamıştım 3-5 günde
Neden aramadılar biliyon mu? :D Fiyatı için. Millet ölücü mü ney?

Ne zaman ilan açayım her defasında 300 den fazla hatta 500 görüntüleme bile alırım.

Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafları iyi çektim ama ona rağmen yazan yok. Görüntülenme 40'lara geldi ama yazan eden yok fiyatıda uygun ama yine yazan yok.

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Matty Man
bana göre eski pazar yok artık. özellikle zamlardan sonra böyle oldu. hiçbir ürünü ortalama fiyata satamıyorsun, alıcı çıkmıyor. nakit ihtiyacından dolayı iphone 12 miniyi çok ucuza satmıştım. bilmiyorum dostlar, alıcılar yanaşmıyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar merhabalar daha bundan 1 - 1,5 yıl önce çok satış yapardım, ilanı koyduğum günün ertesi günü 1-2 kişi kesin yazmış oluyordu. Mesela 2 yıl öncesinde bir bisiklet ilana koymuştum letgoda 1-2 güne kalmadan hemen alıcı çıkmıştı. Şimdi ise bir bisiklet ilana koyduğum zaman 10-15 gün bekliyorum sadece 50 görüntülenme alıyor ve hiç mesaj yok. Sizce sebebi nedir? Ben mi iyi ilan veremiyorum? Sizdede satışlarda böyle düşüş var mı?
Bisiklet piyasası berbat şuan,özelliklerine göre çok uygun bisiklet koymuştum 3 ay civarı ilanda durdu 3-4 kişi yazdı hepside düşük teklif veriyordu.En sonda bisiklet çalındı kaldırdım ilanı.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
bana göre eski pazar yok artık. özellikle zamlardan sonra böyle oldu. hiçbir ürünü ortalama fiyata satamıyorsun, alıcı çıkmıyor. nakit ihtiyacından dolayı iphone 12 miniyi çok ucuza satmıştım. bilmiyorum dostlar, alıcılar yanaşmıyor.
Sahibindende ben öncedende çok alıcı bulamıyordum, genelde letgodan satıyordum ama o siteyide bozmuşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Letgoya gelen son güncellemeden sonra letgo tamamen bitti
Aynen öyle letgo bitmiş resmen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
letgoya bir güncelleme geldi arayüz falan değişti uygulama çöp oldu, dolap ve sahibinden üzerinden satmaya çalışın

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
letgoya bir güncelleme geldi arayüz falan değişti uygulama çöp oldu, dolap ve sahibinden üzerinden satmaya çalışın
Sahibindende öncedende satış yapamıyordum hep letgodan gidiyordu ama o da gitti. ☹️

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
İlginç. O zaman bende sıkıntı var ben anlamadım valla. Ryzen 3 2200G koydum ilana düşe düşe tam 1000 TL'ye kadar düştüm fotoğraflarda çok iyi çekilmiş ama yine yazan olmadı.
800 e bile veren gördüm geçen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son 1.5 Haftada sattığım ürünler. +Olarak R5 1600'ü 1275 TL'ye koydum dediğiniz gibi yazan bile yok, Şans bu işler.
Alıntıyı görüntüle
1k ya 1600af veriyorlar çünkü tek sebep yani o Ekran kartı çok iyi gitmiş gerçekten 500 görüntüleme 20 fov la zor sattım kartı rx570 4gb 1250 TL Antalya Kepezdeyim bende Antalya köy gibi bişey elektronikte

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
kader kısmet hocam :)
alakası yok letgo güncellemeden sonra bozdu sistemi, herşeye bakan yazan çok olurdu şimdi gören yok. Letgoda bosuna ugrasmayın kendini bitirdi letgo. algoritma bozuk.

Top Bottom