İsmetPotter
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 192
500gb seagate barracuda aldım trendyoldan fakat ref ürün çıktı. güvenilir nerden alabilirim max bütçe 400-500
250tlye 500gb Seagate barracuda HDD aldım Trendyoldan. Ref ürün çıktı kendisi. Bu fiyatlandırma bandında orijinal ürün bulunmuyor çoğu ref o yüzden bütçe o hallerde (kaynak bilgisayarcım)500 e zaten ssd yokmu hacı abi en son1 tb hddyi 300 liradan veriyorlardı zaten
Hangi marka var hocamBende 1 TB var drop yiyorum habire gta5 te
SeagateHangi marka var hocam
Hocam ssd var pc icin fakat oyunlar için HDD aliyordum. Seagate aldim ref ürün çıktı yukarda belirttiğim gibi. M2 desteklemiyor anakartım o yüzden HDD alacağım SSD de fiyat malum sıkıntıHDD alacagina elindeki tüm diskleri sat m2 SSD al anakartinda desteği yoksa 100 TL bandında al bı tane yine de m2 SSD olsun
Post automatically merged:
Seagate
Ben oyun için kullanayım dedim bı tek GTA 5 var sıfırladım tüm dosyaları sistemim de gayet min sistem ger. Üstünde ama hâlâ drop yiyorum HDD ye attım ben topuHocam ssd var pc icin fakat oyunlar için HDD aliyordum. Seagate aldim ref ürün çıktı yukarda belirttiğim gibi. M2 desteklemiyor anakartım o yüzden HDD alacağım SSD de fiyat malum sıkıntı
HDD alacagina elindeki tüm diskleri sat m2 SSD al anakartinda desteği yoksa 100 TL bandında al bı tane yine de m2 SSD olsun
Post automatically merged:
Seagate
Seagate BARACUDA (benimkinin RPM düşük galiba) sky hawkHangisi ama? Disk markalarının hem performanslı hem de düşük güç tüketimli diskleri var. Bende 6-7 senelik Seagate Barracuda 500GB disk var GTA V'i 2 sefer bitirdim bir kere bile drop yemedim.
biri donanım arşivi 2. el yerinde 1 tblik wd hddyi 300 tl ye satıyor bakabilirsiniz.Hocam ssd var pc icin fakat oyunlar için HDD aliyordum. Seagate aldim ref ürün çıktı yukarda belirttiğim gibi. M2 desteklemiyor anakartım o yüzden HDD alacağım SSD de fiyat malum sıkıntı
2. El sıkıntı hocam, diskte hele hele benim imkanım yoktu 2. El almak zorunda kaldım parçaları disk te parcalarin içindeydi zaten ama bütçe varsa neden sıfır olmasın kibiri donanım arşivi 2. el yerinde 1 tblik wd hddyi 300 TL ye satıyor bakabilirsiniz.