Öyle yapıyorum bu sefer bios'a giriyor yeniden başlayıncaflash'ı çıkarıp dene, yeniden başlaması gerekiyor dedikten sonra
ilk kurulum sırasında flashı çıkartMerhaba Windows 11 Kullanıyordum Çöktü USB'de W10 Yüklu ve sağlam, seçenekleri seçiyorum yeniden başlatılması gerekiyor diyor ve tekrar başa atıyor W10 Sürümleri seçilen yere, sebebi nedir arkadaşlar?
Öyle hata veriyor diski takın falan diyor, boot menusunden usbyi seciyorum aynı ssdyi seciyorum aynı. Ne yapabilirim yailk kurulum sırasında flashı çıkart
knkm format bitince yeniden başlatılıyor yazısında flashı çıkar biostan boot menüde hangi diske kurduysan onu seç pc açılacaktırMerhaba Windows 11 Kullanıyordum Çöktü USB'de W10 Yüklu ve sağlam, seçenekleri seçiyorum yeniden başlatılması gerekiyor diyor ve tekrar başa atıyor W10 Sürümleri seçilen yere, sebebi nedir arkadaşlar?
10 saniyeden geriye sayarken çıkarıyorum yeniden başlarken kurduğum disk'i seçiyorum bu sefer biosa giriyor isteknkm format bitince yeniden başlatılıyor yazısında flashı çıkar biostan boot menüde hangi diske kurduysan onu seç pc açılacaktır
tm onu bott partition gibi bir noktada 1. sıraya talı kaydet çık öyle dene10 saniyeden geriye sayarken çıkarıyorum yeniden başlarken kurduğum disk'i seçiyorum bu sefer biosa giriyor iste
Dostum kurabildim, fakat 120gb ssd var C diski 110 olarak gozukuyor. 83.3GB bos diyor windows kac gb ki fazla yer kaplamamis mi?tm onu bott partition gibi bir noktada 1. sıraya talı kaydet çık öyle dene
iyi knkm güzel şimdi üreticiler 120gb yazıyor 1gb yi 1000mb olarak alıyorlar ama bilgisayarlar 1gbyi 1024mb olarak alır o yüzden ufak bir kayıp normal ve win 10 20 ile 30gb arası yer kaplıyor diyenilirimDostum kurabildim, fakat 120gb ssd var C diski 110 olarak gozukuyor. 83.3GB bos diyor windows kac gb ki fazla yer kaplamamis mi?