Youtube Speed Up Telif Hakkı.

ShiniYasui

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Arkadaşlar ben böyle
bunları yapmak için para falanmı ödemem lazım bunları yapmak için kimlerden izin alınıyo
Yapmayı düşünüyodumda telif yemeyim şimdi.

Arkadaşlar ben böyle
bunları yapmak için para falanmı ödemem lazım bunları yapmak için kimlerden izin alınıyo
Yapmayı düşünüyodumda telif yemeyim şimdi.
şarkıları speed up yaparak para kazanamassın youtube ai bunu algılıyo ve videodan kazanılan paraları şarkı sahibine aktarıyor

şarkıları speed up yaparak para kazanamassın youtube ai bunu algılıyo ve videodan kazanılan paraları şarkı sahibine aktarıyor
Tamam para kazanmama gerek yok sadece dursun yeter.
Eminsin dimi
Bide yeni kanalda para kazanmamış kanalda atıyorum 500k izlendi onun parası yok onu nasıl yapıyo.

Tamam para kazanmama gerek yok sadece dursun yeter.
Eminsin dimi
Bide yeni kanalda para kazanmamış kanalda atıyorum 500k izlendi onun parası yok onu nasıl yapıyo.
zaten şarkı videolarına hemen telif hakkı gelir ve genelde bu kullanıcı içeriğinin youtubeda paylaşılmasına izin veriyor uyarısı verir
video dünya çapında engellenmez ama parası içerik üreticisine gider sen para kazanmassan bile youtube o videoya birkaç reklam atıyor galiba

zaten şarkı videolarına hemen telif hakkı gelir ve genelde bu kullanıcı içeriğinin youtubeda paylaşılmasına izin veriyor uyarısı verir
video dünya çapında engellenmez ama parası içerik üreticisine gider sen para kazanmassan bile youtube o videoya birkaç reklam atıyor galiba
Deneyeceğim umarım bişey olmaz.

yok sakın deneme mahkemelik falan olursun (!)
hiç bi şey olmaz dostum zaten milyonluk şarkıcılar senle uğraşmaz
adamlar zaten paylaşsın ister nasıl olsa paralar yine onlara gidiyor

Videoyu attım Youtube'a isteyen varsa bakabilir
yanları siyah kaldı biraz kötü durdu ama gelişicez :)

Evet reklam oluyor. Normalde videonu görmeyecek izlemeyecek adama videonu sunuyorsun.
hayır alakası bile yok sırf videosunu göstermek için konu açanlar bile var yanlış bilgilendirme yapma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu Reklama Giriyosa Özür Dilerim.

İnsanlar editim nasıl olmuş yada videom nasıl olmuş yazınca reklammı oluyo şimdi bu öyle olduğunu düşünmüyorum bilen varsa yazabilirmi?
takma kanka reklam falan değil.

Geri