Yardım Sıvı Soğutucu Önerisi

Reaksiyon skoru
1
Selamlar, Rx 6700 xt ekran kartı ve ryzen 7 5800x3d işlemcilerle şuanki kasamı geliştirmeyi düşünüyorum. Şuanda 3600 işlemcim için stok fan kullanıyorum ama 5800x3d de kullanamam gibi gözüküyor :). Bu sistem için güzel bir sıvı soğutucu önerisinde bulunabilirmisiniz?
Kasa modelim: Ranker Cygnus v2
Birde bir soru daha sıkıştırayım araya. Ekran kartını yurtdışından getirmeyi düşünüyorum. Herhangi bir fark, sorun veya zorluğu varmıdır?
Şimdiden teşekkürler.

Aynı işlemci ile Arctic liquid freezer 240mm kullandım stress testte full yükte 75derece ortalama 65derece gördüm. ÇOK ÇOK ÇOK memnunum öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan da 360mm olanını kullanıyorum 240ı arkadaşıma zarar etmeden satıp buna geçtim bu arada

Aynı işlemci ile Arctic liquid freezer 240mm kullandım stress testte full yükte 75derece ortalama 65derece gördüm. ÇOK ÇOK ÇOK memnunum öneririm

Şuan da 360mm olanını kullanıyorum 240ı arkadaşıma zarar etmeden satıp buna geçtim bu arada
Bilmediğimden soruyorum benim kasam ile uyumlu mudur bu soğutucu?

Kasanın üstüne 240mm veya 280mm sıvı soğutma takabiliyorsunuz, yani uyumlu. Arctic markasını araştırırsanız sizi pişman etmeyecek bir marka ben de uzun süre araştırdıktan sonra bu modeli tercih ettim.

Kasanın üstüne 240mm veya 280mm sıvı soğutma takabiliyorsunuz, yani uyumlu. Arctic markasını araştırırsanız sizi pişman etmeyecek bir marka ben de uzun süre
aynı soğutucunun rgb versiyonunu gördüm 100 tl fark ile performans anlamında bi artısı veya eksisi varmı iki model arasında. Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Rgb versiyonu linki;

Argb rev 3
Normali rev 7
Aralarinda bir fark yok
Ama radyatorleri buyuk bu urunlerin iyice arastir almadan

Ben argb olanı kullanıyorum, ve evet radyatör büyük ama kasanız yeterince geniş duruyor çok fazla bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Ortalama 65derece, stress testinde test ettim sıcaklığı oyun oynarken değil stress testi bikigisayarı çok çok yoran ve kesintisiz full yük kullanan bir olay o yüzden aşırı iyi

Ön tarafta 360destegi var ama öne takmanızı önermem, yukarıya 240 takmanız daha iyi olur

Ortalama 65derece, stress testinde test ettim sıcaklığı oyun oynarken değil stress testi bikigisayarı çok çok yoran ve kesintisiz full yük kullanan bir olay o yüzden aşırı iyi

Ön tarafta 360destegi var ama öne takmanızı önermem, yukarıya 240 takmanız daha iyi olur
he ben yanlış anlamışım pardon ben oyun esnasında ortalama 75 sandım. Teşekkürler yardımınız için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri