mertxan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 280
Geçen gün Abdullah abi paylaşmıştı sağlam indirim vardı alamayanlar varsa şuan hala piyasa fiyatının altında 10 adet stok gözüküyor bilginize.
abdullah abinin paylaştığı kaç liraydıGeçen gün Abdullah abi paylaşmıştı sağlam indirim vardı alamayanlar varsa şuan hala piyasa fiyatının altında 10 adet stok gözüküyor bilginize.
1277 idiabdullah abinin paylaştığı kaç liraydı
Olabilir hocam beklemekde fayda var sadece geçen alamayan varsa diye paylaştım malum sarı siteye ilanlar düşmüş bu hala piyasanın altındaAkşama Kasım ayının indirimli ürünlerini paylaşacak. Bence onu beklemek daha mantıklı... Önceki kampanyada Asus scope Tkl 1400 liraya almıştım
Hemen raporlamissiniz o fiyata satanlarin zoruna gitmişSarı sitede 2500e koyan angut ne kadar ***** insan o fiyata satabilcegini düşünüyor
Ne alakası var satanlarla.Azıcık üsluplu konuşHemen raporlamissiniz o fiyata satanlarin zoruna gitmiş![]()
Belli oluyor biride sensin herhaldeNe alakası var satanlarla.Azıcık üsluplu konuş
Bu arkadaş her konuda millete laf atıyor forumda barınmaması lazım halen nasıl banlı değil hayretBelli oluyor biride sensin herhalde
Millete laf mı atıyorum? Boş iftiralar atmak hiç hoş değil dostumBu arkadaş her konuda millete laf atıyor forumda barınmaması lazım halen nasıl banlı değil hayret
Abdullah abi dediginden anlasilir gibi ekipman degil donanim paylasicakAkşama Kasım ayının indirimli ürünlerini paylaşacak. Bence onu beklemek daha mantıklı... Önceki kampanyada Asus scope Tkl 1400 liraya almıştım