❌İndirim Bitti! 1 TB Samsung 980 PRO M2 SSD - 2092 TL AMAZON TR

durduk yere 990 pro neden çıktı yukarıda nedenini belirtim
2021 egea sorunlu olduğu içinde 2022 egea çıktı o zaman.
980 pro dediğin 2020 yılında piyasaya sürüldü. 990 pro ise 2022 yılında.

2021 egea sorunlu olduğu içinde 2022 egea çıktı o zaman.
980 pro dediğin 2020 yılında piyasaya sürüldü. 990 pro ise 2022 yılında.
980
980 Pro
990 Pro
Bunda da sorun çıktı 990 Pro plus
Olmadı
990 Pro Plus Extreme çıkartak
------------------------------------------
Sürülme yılı önemli değil RAKİBİNİN KARŞISINDA EZİLME nedeniyle çıkartılmış ve SAĞLIK SORUNU olmasın
Herkes PCIe 5.0 çıkartırken neden PCIe 4.0 çıkartılıyor (aynı paraya bunu kabul edermisin)

980 Pro sağlık sorunu yaşayanlar ileride haklılığımın belgesi olacaktır (yanlış bilgi mesajı geri çekebilecek misiniz)

Amazon germanyden alınca 1956 ya geliyor

haftaya bende

Alanlara hayırlı olsun TR satıcının sattığı indirimli stok bitti. Artık 2600 civarından satıyor.

Germany hala 1950 civarından satıyor.
İndirim bitti olarak işaretliyorum

1 - Ben 980 pro kullandım elden hemen çıkarttım kronik sağlık sorunu var ( 3-5 ay kullanımda SSD sağlığı %85 lere düşüyorsa kronik sorun vardır
eski kullandığım corsair MP510 yaklaşık 3,5-4 yılda ssd sağlığı %95 demek ki samsung 980 pro %100 kronik sağlık sorunu var elde patlamalık ürün ayrıca bu 1 kişide görülmedi kullanan çoğu kişi bu sorunu yaşıyor)
2 - Samsung neden 790, 890 serilerini neden çıkartmadı
3 - Samsung 980pro bu donanım (Phison E18, Micron ve 176 layers) karşısında ezildi bunu yaklaşık 10-15 firma kullanıyor
4 - samsung 980 pro (128 layers) - sorunlu kontrolcü
samsung 990 pro (236 layers)
Sizin sorun yaşamanız Ssd nin kronik sorunlu olduğu anlamına gelmez genelleme yapamazsınız. Firmanın isimlendirme politikası sonraki nesil için istediği ismi kullanabilir. Samsung kendi kontrolcüsünü üretebilen bir firma herzaman en iyisi olamaz tabii ki de ama kullandığı kontrolcü de değil. Yeni ürün çıkartırken de herzaman bir önceki nesilin üstüne koyulur. Kısacası Samsung'un depolama alanındaki başarısını herkes biliyor. Sırf marka bilinirliğinden dolayı insanlarda oluşan güven oluşuyor ve Samsung'un diğer ssd modelleri gibi 980 pro da zamanının en iyilerinden birisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

980
980 Pro
990 Pro
Olmadı
Sürülme yılı önemli değil RAKİBİNİN KARŞISINDA EZİLME nedeniyle çıkartılmış ve SAĞLIK SORUNU olmasın
Herkes PCIe 5.0 çıkartırken neden PCIe 4.0 çıkartılıyor (aynı paraya bunu kabul edermisin)

980 Pro sağlık sorunu yaşayanlar ileride haklılığımın belgesi olacaktır (yanlış bilgi mesajı geri çekebilecek misiniz)
Daha elle tutulur pci express 5.0 Ssd yokken neden 4.0 çıktı demeniz çok saçma 4.0 ile elde edilen hızlar pazar payının yarısından fazlasını kapsayan normal kullanıcı için gayet yeterli , ve çıkan haberlere göre versiyon 5.0 da hala istenilen hızlara erisilememis.

Son düzenleme:
980
980 Pro
990 Pro
Olmadı

Çekmeyeceğim. Nedeni sorunlu olup, olmaması değil.
980pro sorunlu diye 990 pro çıktığını iddia etmen. Teknoloji her geçen gün gelişir ve yeni ürünlerin çıkması çok doğal. Bahsettiğin ürünlerin arasında 2 yıl fark var. Ayrıca eğer öyle bir olay olsaydı 980 pro piyasadan kalkardı yerini 990 pro alırdı.
Madem öyle markalar bir tane sorunsuz ürün üretsin 10 yıl onu kullanalım? Bu nasıl bir mantıktır dostum?

Sizin sorun yaşamanız Ssd nin kronik sorunlu olduğu anlamına gelmez genelleme yapamazsınız. Firmanın isimlendirme politikası sonraki nesil için istediği ismi kullanabilir. Samsung kendi kontrolcüsünü üretebilen bir firma herzaman en iyisi olamaz tabii ki de ama kullandığı kontrolcü de değil. Yeni ürün çıkartırken de herzaman bir önceki nesilin üstüne koyulur. Kısacası Samsung'un depolama alanındaki başarısını herkes biliyor. Sırf marka bilinirliğinden dolayı insanlarda oluşan güven oluşuyor ve Samsung'un diğer ssd modelleri gibi 980 pro da zamanının en iyilerinden birisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha elle tutulur pci express 5.0 Ssd yokken neden 4.0 çıktı demeniz çok saçma 4.0 ile elde edilen hızlar pazar payının yarısından fazlasını kapsayan normal kullanıcı için gayet yeterli , ve çıkan haberlere göre versiyon 5.0 da hala istenilen hızlara erisilememis.
Sadece ben değil bir çok kişi bu sorunu yaşıyor ve yaşacak
5.0 parasına 4.0 ürün almam (5.0 ürün 4.0 lık yuvada da çalışır)
sağlık sorunu ürünü tavsiye etmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri