𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 560
The Witcher 3: Wild Hunt - Next-Gen İle Tekrar oynayacak mısınız?
Twitch de yayındalar
Twitch de yayındalar
İlk bitirişim dlc ler ile beraber 100 saati geçmişti. Bir 100 saat daha geliyor galiba.
epicte bitirdim steam de bitirdim toplam 400 saat verdim şu anda canlı yayındalar güzel gözüküyorThe Witcher 3: Wild Hunt - Next-Gen İle Tekrar oynayacak mısınız?
Twitch de yayındalar
yeni görevler gelecek gibiÖlüm marşında da bitirmek için bir kez daha başlamıştım zaten. Güncelleme gelene kadar ara verdim biraz, güncellemeden sonra devam edeceğim.
Ohh ben de death march ile bitirecektim next geni bekliyordum.epicte bitirdim steam de bitirdim toplam 400 saat verdim şu anda canlı yayındalar güzel gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni görevler gelecek gibi
Yeni görev geleceğini düşünmüyorum.epicte bitirdim steam de bitirdim toplam 400 saat verdim şu anda canlı yayındalar güzel gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni görevler gelecek gibi
Bence ufak tefek de olsa gelecek hocam. O kadar yeni nesil güncellemesini birkaç içerik eklemeden çıkarmazlar diye düşünüyorum.Yeni görev geleceğini düşünmüyorum.
canlı yayında gördüğüm ara sahneleri daha önce görmedimYeni görev geleceğini düşünmüyorum.
complete editionu mu satın almamız lazım normalde oyun bende vardıThe Witcher 3: Wild Hunt - Next-Gen İle Tekrar oynayacak mısınız?
Twitch de yayındalar
Sırf oynamak için Witcher 3 aldım.The Witcher 3: Wild Hunt - Next-Gen İle Tekrar oynayacak mısınız?
Twitch de yayındalar