3 oyunu da aldımThe Witcher 3: Wild Hunt - Next-Gen İle Tekrar oynayacak mısınız?
Twitch de yayındalar
biri 55 den 32 ye düştü diyorduFPS'ler çok düşük diyorlar, deneyen var mı ?
Evet bağlantılı tabi fakat 1.oyunu kesinlikle oynama çünkü mekanikleri çöp, snir krizi geçirirsin, youtube'dan hikayesini dinle geç 2.yi de oynayabilirsin oynanırlık seviyesi var, ben oynadım 2 kez fakat istemezsen de sorun değil, yine onun da hikayesini dinleyip direkt Witcher 3 geçebilirsin.3 oyunu da aldım
illa 1-2-3 diye oynamalı mıyım? hikayeler bağlantılı mı
1080p ultra, güncelleme öncesi 54, sonrası 34 FPS gördüm.FPS'ler çok düşük diyorlar, deneyen var mı ?
3060tila rtx olayını açınca 45 fps alıyorum kapatınca da fark olmuyo optimizasyon olmamış güncellemeyle düzelir umarımFPS'ler çok düşük diyorlar, deneyen var mı ?
ama gerçekten oyun aşırı değişmiş velende yürürken bi gururlandım3060tila rtx olayını açınca 45 fps alıyorum kapatınca da fark olmuyo optimizasyon olmamış güncellemeyle düzelir umarım
Hm düşmüş evet ama orta-yüksek'de kurtarır gibi. Grafiğe değecek kadar oynanır diyor musun ? çünkü ben 300 saat civarı oynadım da.1080p ultra, güncelleme öncesi 54, sonrası 34 FPS gördüm.
1080p ultra, güncelleme öncesi 54, sonrası 34 FPS gördüm.
ben normal almıştım oynayabilir miyim ?The Witcher 3: Wild Hunt - Next-Gen İle Tekrar oynayacak mısınız?
Twitch de yayındalar
oynayabilirsin güncelleme olarak herkese geldiben normal almıştım oynayabilir miyim ?