MacWix
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 649
Ben itopyadan f710 aldım indirimli, orjinal ve garantili olan f710 tercih etmeni tavsiye ederim.Alınır mı arkadaşlar gamepad düşünüyordum da pc için
Ben itopyadan f710 aldım indirimli, orjinal ve garantili olan f710 tercih etmeni tavsiye ederim.Alınır mı arkadaşlar gamepad düşünüyordum da pc için
Pc için xbox daha iyisiAlınır mı arkadaşlar gamepad düşünüyordum da pc için
şu ürün bile tercih edilebilir bu çöpü almaktansaPc için arayan arkadaşlar 499TL
![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad| ITOPYA.COM
Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 940-000142 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Bu kol çok çabuk bozuluyor bu arada 10 yılık bu kola bu fiyatı verenler içi sızlamıyorsa versinler usb ile bağlanıyor tarih öncesi bu koldan benim önerdiğim fake PS5 kolu daha iyi.Pc için arayan arkadaşlar 499TL
![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 940-000142 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Görünüşünü beğenmiyorum ya bununPc için arayan arkadaşlar 499TL
![]()
kardeşim kablosuz kol neyin usbsinden bahsediyorsun senin dediğin f310o kol çok çabuk bozuluyor bu arada 10 yılık bu kola bu fiyatı verenler içi sızlamıyorsa versinler usb ile bağlanıyor kol tarih öncesi bu kol ile o kolu kıyaslamanız bile saçma.
Ya kol fi tarihinden kalma gelmişler bana bilgi vermeye çalışıyorlar adam 8. nesil düz pilli kol daha iyi dedi uğraşamam yorum bile yazmak saçma attığım videoyu bile izlememiş izlese kendisinin de fikri değişecek.Görünüşünü beğenmiyorum ya bunun
F710 mu usb ile bağlanıyor diyorsun? Şu an piyasadaki en stabil pc kolu bu ürün olabilir. Binlerce yorum okudum onlarca inceleme izleyerek bunu sipariş ettim.o kol çok çabuk bozuluyor bu arada 10 yılık bu kola bu fiyatı verenler içi sızlamıyorsa versinler usb ile bağlanıyor kol tarih öncesi bu kol ile o kolu kıyaslamanız bile saçma.
8.nesil xbox kolu senin attığın çöpten daha iyi evet. sen imitasyon çakma dandik kollarla devam etYa kol fi tarhinden gelmişler bana bilgi yarışında bulunuyor adam 8. nesil düz pilli kol daha iyi dedi uğraşamam yorum bile yazmak saçma attığım videoyu bile izlememiş konuşuyor.
Kablolu olarak trsut GXT540 var 250 TL'ye ona bi bak istersen aldım ben kargodaknk bende arıyorum da benim bilgisayarda Bluetooth yok onu nasıl Bluetooth yapabilirim şu Bluetooth Dongle 5.0 Bluetooth alsam çalışır mı bide bu gamepad tak çalıştır mı bi program yüklememe gerek varmı ?
USB ile bağlanıyor tarih öncesi kol hiç bir özelliği yok usb ile bağlanmadığını mı iddia ediyorsun şimdi o kol kablosuz usb ile çalışıyor çok çabuk bozuluyor tuşları kronik sorunu var.kardeşim kablosuz kol neyin usbsinden bahsediyorsun senin dediğin f310
Ya tamam ağlama çöp deyip deyip cahilsin bari sus kardeşim ayn.8.nesil xbox kolu senin attığın çöpten daha iyi evet. sen imitasyon çakma dandik kollarla devam et![]()
buna laf anlatma boşver.F710 mu usb ile bağlanıyor diyorsun? Şu an piyasadaki en stabil pc kolu bu ürün olabilir. Binlerce yorum okudum onlarca inceleme izleyerek bunu sipariş ettim.
kardeş senin usb dediğin bluetooth dongle yukarda adamlara bunu al dediğin varya heh işte oUSB ile bağlanıyor tarih öncesi kol hiç bir özelliği yok usb ile bağlanmadığını mı iddia ediyorsun şimdi o kol kablosuz usb ile çalışıyor çok çabuk bozuluyor tuşları kronik sorunu var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya tamam ağlama çöp deyip deyip cahilsin bari sus kardeşim ayn.