UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection

Örnek teşkil etmesi a

Şimdi oldu işte ben bunu yapmamıştım.. o zama bilgisayarıma kurup talep edeyim geç kalmadıysam.. teşekkür ederim
Konu açsaydın ya yardımcı olmaya çalışırdım

Ryzen 5 5600 aldım belli işlemcilerde geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugün alırsın şuan hemen yaz verirler
Evet bende ryzen 5 5600 almıştım ama amd nin programı varmış herhalde onun kurulması gerekiyor sanırım tanımlamak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu açtım da pek cvp veren olmadı 🙃

Evet bende ryzen 5 5600 almıştım ama amd nin programı varmış herhalde onun kurulması gerekiyor sanırım tanımlamak için
Önce amdrewardsa giriyorsun orada hesap açıp kodu giriyorsun sonra pcne amdnin bi programı var pcni test ediyor işlemcine falan bakıyo sonra steamını bağlıyon kendi kendine etkinleştiriyor tuşuna basınca

Önce amdrewardsa giriyorsun orada hesap açıp kodu giriyorsun sonra pcne amdnin bi programı var pcni test ediyor işlemcine falan bakıyo sonra steamını bağlıyon kendi kendine etkinleştiriyor tuşuna basınca
Hmm çok teşekkür ederim yardımınız için sağolun..

Örnek teşkil etmesi a

Şimdi oldu işte ben bunu yapmamıştım.. o zama bilgisayarıma kurup talep edeyim geç kalmadıysam.. teşekkür ederim
Kardeşim sen aldığın yerden talep edeceksin kodu amd vermeyecek sana

Yok ben tanıtmadan talep ettim verdiler diyorum işlemcinin kutusunu açmadım bile

Arkadaşlar işlemci ile hediye olarak UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection bu oyunun kodu geldi.Satılır mı satılırsa fiyatı ne olur teşekkürler
Link vermek yasak mı bilmiyorum ama bnde marvel spider manı 360 liradan sattım steamtrades adresinden

Yok ben tanıtmadan talep ettim verdiler diyorum işlemcinin kutusunu açmadım bile
Hocam ben az önce talep ettim haberim yok falan çekiyorlar linkini atıyorum yine yok kayıt oluşturuyor

Linki at kampanya dahilinde hak ettiğim oyun kodunu tarafıma iletmenizi rica ediyorum yaz yeterli mecbur kayıt oluşturuyorlar oradan veriyorlar kodu

Linki at kampanya dahilinde hak ettiğim oyun kodunu tarafıma iletmenizi rica ediyorum yaz yeterli mecbur kayıt oluşturuyorlar oradan veriyorlar kodu
Tamamdır kardeşim yarın talep edebiliyormuşum sağol tekrardan

satıcıdan alınan kodun ne zamana kadar aktifleştirilmesi laızm bilen varmı. ve biz bunu nasıl satıcaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,544
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri