timssy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 429
Şuanda amazonda indirimde 674 Tl alınır mı sizce?
Model o falan alırım ben bunun yerine daha hoş geliyor,tasarımını boyutunu falan seviyorsan al.Şuanda amazonda indirimde 674 TL alınır mı sizce?
Bahsettiğin mouse linkini atabilir misin
Dostum bu kabloluÇokça indirime giren bir model fiyata bakma.İkinci elden kablosunu bile düşürürsün belki.![]()
Glorious Model O Gaming Mouse Beyaz Mat Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Glorious (GLRGO-WHITE) Model O Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse Regular - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kablosuz model mouse bakıyorum hocam. Valorant oynuyorum genellikle onun dışında AAA oyunlar.Çokça indirime giren bir model fiyata bakma.İkinci elden kablosunu bile düşürürsün belki.![]()
Glorious (GLRGO-WHITE) Model O Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse Regular - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kendi keyfine kalmış bir şey,ben olsam onu alırdım.Dostum bu kablolu
G305 in sensoru daha iyi ve kablosuz.Çokça indirime giren bir model fiyata bakma.İkinci elden kablosunu bile düşürürsün belki.![]()
Ben onu tam paylaşacaktım sizin konuyu gördüm. zubizu 80 TL kupon veriyordu ailenizden birisi ile 595 TL ye falan alırsınız aslındakablosuz model mouse bakıyorum hocam. Valorant oynuyorum genellikle onun dışında AAA oyunlar.