Hemenkapıda.com Güvenilir mi ?

Bu fiyat imkansız siteden alışveriş yapmadım ama fiyatından belli

Dümeennnn

dolandırıcı. Yorumlardaki iphone 11 fotoları googleden alınma

Böyle bir sitede bir kampanya gördüm "sözde" öğrencilere iPhone 11'i 15k yerine 7k'ya veriyorlarmış.
Ben inanmadım açıkçası ama yine de sormak istedim.Sizce ?
Fiyat olarak çok ucuz geldi. Ben pek güvenemedim. Fakat kaynak kodlarını incelerken öğretim belgesi sorgulama bölümü falan da gördüm. Çok ikilemde kaldım sayılır :D

sıkıntılı gibi başta almayı düşündüm öğrenci belgesi yükledim fakat satıcıalrı internette aratınca hiçbir bilgi yok

Fiyat olarak çok ucuz geldi. Ben pek güvenemedim. Fakat kaynak kodlarını incelerken öğretim belgesi sorgulama bölümü falan da gördüm. Çok ikilemde kaldım sayılır :D
Bu piyasa da ikinci el ürün yurt içi 11 yok o fiyata sakın almayın hocam

1669581620229.png

6-7 ay önce alınmış bi ekran görüntüsü , site tasarımı aynı satıcı adı aynı tek bi farkla sitenin adı sepetliyor.com :D siteye şu an ulaşılamıyor muhtemelen dolandırabildiklerini dolandırıp sepetlemişler harbiden :D Şimdi de yeni domain alıp aynı siteyle işe devam ediyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1669581620229.png

6-7 ay önce alınmış bi ekran görüntüsü , site tasarımı aynı satıcı adı aynı tek bi farkla sitenin adı sepetliyor.com :D siteye şu an ulaşılamıyor muhtemelen dolandırabildiklerini dolandırıp sepetlemişler harbiden :D Şimdi de yeni domain alıp aynı siteyle işe devam ediyorlar.
Uzak Durmakta fayda var.

Geri