Pre workout önerisi?

panizher

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
952
Arkadaşlar oneriniz varmi etki eden enerji veren bir şey lazim bana pre workout dişinda kilo aldirmayan enerji veren bir şey önerin lütfen

Etki eder mi?? Ve pre sanirsam kilo aldirmaz, bide ne kadar içilmeli kaç gram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Agirlik yaparken cok hizli yoruluyorum o yuzden
ilk başlarda yarım ölçek başlayabilirisin, baktın yeterli gelmiyo tam ölçek içersin

Evet ? Hem laborant hem de eczaci teknikeriyim. Bilmediğiniz çok şey var bence zorlama.
benim zorladığım bir şey yok sen burdan yanlış bilgi veriyorsun türkiyede tek diye :kekw: yayinla kardeşim o zaman görelim test sonucunu madem hammadesi tırt diyorsun her zaman aynı firmanın ürünlerini öneriyorsun anladık komisyon mu aliyorsun yada başka bi anlaşman var orasini bilemiyorum :kekw:

benim zorladığım bir şey yok sen burdan yanlış bilgi veriyorsun türkiyede tek diye :kekw: yayinla kardeşim o zaman görelim test sonucunu madem hammadesi tırt diyorsun her zaman aynı firmanın ürünlerini öneriyorsun anladık komisyon mu aliyorsun yada başka bi anlaşman var orasini bilemiyorum :kekw:
tr de tek dememiş en iyisi demiş bro ki zaten en iyisi

Dostum sen yazdığım cümleyi, tam idrak et , güzel ce anla bana ondan sonra gel .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tr de tek dememiş en iyisi demiş bro ki zaten en iyisi
+1

Geri