Etki eder mi?? Ve pre sanirsam kilo aldirmaz, bide ne kadar içilmeli kaç gram
ilk başlarda yarım ölçek başlayabilirisin, baktın yeterli gelmiyo tam ölçek içersinEtki eder mi?? Ve pre sanirsam kilo aldirmaz, bide ne kadar içilmeli kaç gram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Agirlik yaparken cok hizli yoruluyorum o yuzden
+1 aynen bu şekilde kullanabilirsin.ilk başlarda yarım ölçek başlayabilirisin, baktın yeterli gelmiyo tam ölçek içersin
abartma
Sen söyle bakalım, hangisi? Hammaddesi kötü olan hangi ürünü önereceksin acaba.abartma![]()
https://musclebalance.com.tr/pre-workout-range-xplode-525gr-35-servis köklü firmalar varken sen shredded brothers ürününe türkiyede tek diyorsun komik oldu birazSen söyle bakalım, hangisi? Hammaddesi kötü olan hangi ürünü önereceksin acaba.
Evet ? Hem laborant hem de eczaci teknikeriyim. Bilmediğiniz çok şey var bence zorlama.https://musclebalance.com.tr/pre-workout-range-xplode-525gr-35-servis köklü firmalar varken sen shredded brothers ürününe türkiyede tek diyorsun komik oldu birazhammadeden bahsediyorsun laborantmisin bro
![]()
benim zorladığım bir şey yok sen burdan yanlış bilgi veriyorsun türkiyede tek diyeEvet ? Hem laborant hem de eczaci teknikeriyim. Bilmediğiniz çok şey var bence zorlama.
tr de tek dememiş en iyisi demiş bro ki zaten en iyisibenim zorladığım bir şey yok sen burdan yanlış bilgi veriyorsun türkiyede tek diyeyayinla kardeşim o zaman görelim test sonucunu madem hammadesi tırt diyorsun her zaman aynı firmanın ürünlerini öneriyorsun anladık komisyon mu aliyorsun yada başka bi anlaşman var orasini bilemiyorum
![]()
Dostum sen yazdığım cümleyi, tam idrak et , güzel ce anla bana ondan sonra gel .benim zorladığım bir şey yok sen burdan yanlış bilgi veriyorsun türkiyede tek diyeyayinla kardeşim o zaman görelim test sonucunu madem hammadesi tırt diyorsun her zaman aynı firmanın ürünlerini öneriyorsun anladık komisyon mu aliyorsun yada başka bi anlaşman var orasini bilemiyorum
![]()
+1tr de tek dememiş en iyisi demiş bro ki zaten en iyisi
en iyi demiş zaten onu o kategoride tek yapmaz mı ?tr de tek dememiş en iyisi demiş bro ki zaten en iyisi
kıvır bro kıvırDostum sen yazdığım cümleyi, tam idrak et , güzel ce anla bana ondan sonra gel .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+1