TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,013
Dell in yetkili servisi knk buSatıcı Hepsiburada olsa net çekerdim.
100 mhz arttırılmışrx 67000xt yeni mi cikti
Rx 67000xt
Hocam neden böyle dediniz? Gördüğüm kadarıyla siz de 6700xt kullanıyorsunuz. Memnun değil misiniz? Sipariş verdim de aklıma takıldı.Wattman kokuyor
Sevmez misinWattman kokuyor
Ben uygun fiyati diye atim hic yorum yapmadim 6600xtde yasamadigim sorun kalmadi suanki aklim olsa nvidia tarafindan tercih yapardimHocam neden böyle dediniz? Gördüğüm kadarıyla siz de 6700xt kullanıyorsunuz. Memnun değil misiniz? Sipariş verdim de aklıma takıldı.
Ben 2 hafta önce 6800xt aldım, 3 gün yaşamadığım sorun kalmadı benim de, iade ettim. Şimdi 6700xtyle deniycem bakalım round 2Sevmez misin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben uygun fiyati diye atim hic yorum yapmadim 6600xtde yasamadigim sorun kalmadi suanki aklim olsa nvidia tarafindan tercih yapardim
3060ti 9.2kya düşmüştü iade onu bekle benceBen 2 hafta önce 6800xt aldım, 3 gün yaşamadığım sorun kalmadı benim de, iade ettim. Şimdi 6700xtyle deniycem bakalım round 2![]()
Hocam 4 Amd kart denedim Asus dual olarak wattman ve cw sorunuyla dörtte dört yaptım.Sonrasında XFX QICK ve Powercolor Red Devil denedim hiç sorun yaşamadım.Eğer 1 Asus dual daha alsaydım muhtemelen pentam vardı.Hocam neden böyle dediniz? Gördüğüm kadarıyla siz de 6700xt kullanıyorsunuz. Memnun değil misiniz? Sipariş verdim de aklıma takıldı.