Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,029
Kalpli Çikolata paketi
Sanmıyorum ya, zaten kahveyle baya ilgili belki köpürtmede falan bir işine yarar.Ayrılık sebebi olur bu hocam ekdmekdmd
Hocam tabikide düşünüyorum ancak gerçekten tıkandım, akıllı saat de aldımSen düşünmedikten sonra bizim ne dediğimizin bir önemi yok hediyenin anlamı olmaz. He illa bir şey istiyorsan up watchtan bileğine uygun bir saat alabilirsin tarz durur.
Hocam bu benim hediyem o bana alacak yakın zamandaElden Ring
Katılıyorum hocam biraz güldürse bile yeter.yok beee her şey romantik değildir bir ilişkidearkadaş bir kaç tane farklı hediye alacakmış bir de bu olsun işte mis
![]()
Hocam bu hakkımı bile tükettim yaTroll hediye düşünebilirsin mesela trendyolda yüz gerdirme maskesi vardı yorumları efsane
Küçük peluş ayıcık anahtarlık aklımda var güzel bir tane bulursam alacağım. Normal peluş almıştım.Pülüş ayıcıklara da bayılır bayanlar.
Hocam parfüm konusunda direkt o ne derse ona uyuyorum o yüzden ona alma şansım yok hep o seçiyorParfüm de olabilir.
Şuana kadar beğenmediğim tek yorum oYanına da 6Lı Ganyan Kuponu Versin.
Pandora bakSanmıyorum ya, zaten kahveyle baya ilgili belki köpürtmede falan bir işine yarar.
Hocam tabikide düşünüyorum ancak gerçekten tıkandım, akıllı saatde aldım. Dediklerinizi direkt almayacağım benimde içime sinerse alacağım tabikiç
Hocam bu benim hediyem o bana alacak yakın zamanda.
Kıza Steam Cüzdanı Muamelesi Yapıyor ya laHocam bu benim hediyem o bana alacak yakın zamanda.
Katılıyorum hocam biraz güldürse bile yeter.
Hocam bu hakkımı bile tükettim ya. En trol sitelerden Tutyakala.com dan gizemli hediye paketi almıştım baya da beğenmişti. Yine dediğiniz ürünün linki varsa bir bakayım.
Küçük peluş ayıcık anahtarlık aklımda var güzel bir tane bulursam alacağım. Normal peluş almıştım.
Hocam aslında figür güzelde daha kendi istediğim figürleri alamıyorum güzel olanlar anlamsız pahalı oluyorilgileniyorsa figür satın alabilirsin ya da lego
Hocam valla o da tıkandı artık ne istersin diye soruyor yanında kendi düşündüğü ufak bir hediye alıyorKıza Steam Cüzdanı Muamelesi Yapıyor ya la![]()
Hocam baya iyi duruyor ama benim için çok pahalı maalesef.
Sen En İyisi Al Bi Kuru Sıkı, Koy Masaya Bayrak Kuran Silah,Hocam aslında figür güzelde daha kendi istediğim figürleri alamıyorum güzel olanlar anlamsız pahalı oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam valla o da tıkandı artık ne istersin diye soruyor yanında kendi düşündüğü ufak bir hediye alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam baya iyi duruyor ama benim için çok pahalı maalesef.
Baya iyi oldu gerçekten herkese çok teşekkür ederim. O kadar çok seri seri yorum geldi ki umarım arada bir kaç tane atlamamışımdır.10 senelik hediye önerisini topladık vallahi.