OBS ve h265 hakkında

Calidelly

80+
Reaksiyon skoru
117
Merhabalar, konuyu baktım baktım tam olarak nereye açsam diye karar veremedim yanlış açtıysam düzeltirseniz sevinirim.
Öncelikle bu yeni av1 encoderları ile ilgili araştırmalar yaparken bir video ile karşılaştım, obs 29. beta sürümü ile ilgili video izlerken amd encoderlarında gözüme çarpan bir kısım oldu, bunu nasıl yapabiliyoruz yada yaparız bilgisi olan varsa sevinirim belki bir nebzede olsa çözüm bulur bu lanet kart :)

Videodan aldığım bir ss ile göstermek istiyorum, encoder bölümün de normal de h.265 hevc mevcut değil amd kartlarında 264 var bu nasıl eklemiş, nasıl aktif etmiş bilgisi olan var mıdır?
265.png

Bende 6700xt var, h264 ve Hevc gozukuyor.

Rx 6600 de sadece h264 cikiyordu ama obs guncellemesiylede alakalı olabilir bilmiyorum

Bende 6700xt var, h264 ve Hevc gozukuyor.

Rx 6600 de sadece h264 cikiyordu ama obs guncellemesiylede alakalı olabilir bilmiyorum
Bir şey sorucam bana anlatır mısın :D Nasıl gözüküyor? Bende de 6700XT var, obs şuanda 29 beta 1, ekran kartı ve obs sürümün nedir bende neden yok :)

Bir şey sorucam bana anlatır mısın :D Nasıl gözüküyor? Bende de 6700XT var, obs şuanda 29 beta 1, ekran kartı ve obs sürümün nedir bende neden yok :)
Bende opengl de gozukmuyordu. Youtubedan bi video izledim o videodan sonra Opengl ozelliği gözüktü. Belki ayni anda HEVC encoderınıda aktif etmistir

Bende opengl de gozukmuyordu. Youtubedan bi video izledim o videodan sonra Opengl ozelliği gözüktü. Belki ayni anda HEVC encoderınıda aktif etmistir
Yardımcı olabilir misin bu konuda nasıl yapıyoruz?

Yardımcı olabilir misin bu konuda nasıl yapıyoruz?
Basit bir şey. Youtube a Obs opengl gözükmüyor yazıp çıkan videolardan birine tıklayabilirsiniz.
Obs kısayoluna sağ tıklayıp özellikler diyeceksiniz sonra hedef kısmına gelip exe'' den sonra bir adet boşluk bırakıp --allow-opengl yazınca oldu

OPENGL yi açtım, eyvallah ama streaming kısmında h265 ile yayın açabiliyor musun acaba merak ettiğim bir başka konuda bu, yoksa sadece görüntü mü?
Direct mi yoksa opengl mi sorusuda başka bir şey oluşturdu kafamda şimdi, ama bende h265 streaming kısmında yok malesef kayıt kısmında var sadece nasıl oluyor anlamadım.

OPENGL yi açtım, eyvallah ama streaming kısmında h265 ile yayın açabiliyor musun acaba merak ettiğim bir başka konuda bu, yoksa sadece görüntü mü?
Direct mi yoksa opengl mi sorusuda başka bir şey oluşturdu kafamda şimdi, ama bende h265 streaming kısmında yok malesef kayıt kısmında var sadece nasıl oluyor anlamadım.
Yayında denemedim ama yayın ayarlarında gözükmüyor dediginiz gibi. Sadece kayıt için galiba

Benim bahsettiğim konu farklı işte izlediğim ve resmini attığım kısım, streaming kısmı :D Bu nasıl eklenmiş ve nasıl h265 ile yayın açılıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,461
Üyeler
196,967
Son üye
EmirArdaGüler
Geri