Basilisk V3 mü Deathadder V2 mi?

ağırlıkları aynı mı? basilisk v3 de ki gereksiz tuşlar(mmo için) fps de işine yaramaz üstüne ekstra ağırlık kattığıyla kalıyor, biraz düşünün... ikisi aynı ağırlıkta olsaydı ancak shape karşılaştırması yapabilridin.
noktalama işaretlerinin önemi... yanlış yere yazmışım düzelteyim Sensörleri aynı.Ağırlıkları vs vs farklı.

:D?
gereksiz tuşlar yazan kişi sensin ben tuşlara yorum yapıyorum yorumumda ağırlık ile alakalı bir şey var mı?
"o da ne kadar ağırlık katabilir en fazla"

aynen knk hiç ağırlık ile iligli yorum yapmamışsın...

neyse boş muhabbet yapmayayım coluk çocukla, fps oyunu oynuyorsan d2 v2 almalsıın.

çok tuş istiyorsan basilisk v3 daha iyi o da genelde mmo oynaynaların işine yarıyor.

ben şu an b v3 kullanıyorum çünkü wheel'in sağ sol hareketi dahil tüm tuşlara macro atalı o nedenle tercih ettim yoksa asla boşuna 101 gram mouse'a elime sürmezdim.

He sen fps için mouse arıyorsan d2 v2 de alınamz git 500 tl ye haste al.

Son düzenleme:
"o da ne kadar ağırlık katabilir en fazla"

aynen knk hiç ağırlık ile iligli yorum yapmamışsın...
belli ki anlamamakta inat ediyosun tane tane açıklıyayım ağırlık ile ilgili yorum yapmadım dediğim ağırlıklarını kıyaslamadım biri ağır biri hafif bu ağır olduğu için fps olmaz vs demedim
ben sana gereksiz tuşlarla alakalı yorum yaptığın için yorumuna karşılık gereksiz tuş olmadığını bir tane gereksiz denilebilecek tuş olduğunu onun da ağırlık hesabına katılmayacağını söyledim.

neyse boş muhabbet yapmayayım coluk çocukla, fps oyunu oynuyorsan d2 v2 almalsıın.

çok tuş istiyorsan basilisk v3 daha iyi o da genelde mmo oynaynaların işine yarıyor.

ben şu an b v3 kullanıyorum çünkü wheel'in sağ sol hareketi dahil tüm tuşlara macro atalı o nedenle tercih ettim yoksa asla boşuna 101 gram mouse'a elime sürmezdim.

He sen fps için mouse arıyorsan d2 v2 de alınamz git 500 TL ye haste al.
d2 v2nin sensörleri hasteden daha iyi?

d2 v2nin sensörleri hasteden daha iyi?
belirli bir seviye üstü sensor farkını insanın anlamasına imkan yoktur yok ama 30 gram ahfifliği, çok daha iyi skatezleri, çok daha iyi gerçek paracord kablo farkını herkes anlar. belirli bir seviye üstü sensor varsa sadece rakamdan ibaret kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,093
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri