android/reklamsız youtube video indirme "shorts videolar hariç"

tridyboos

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
evet duyduğunuz gibi 1mb dan daha az yer kaplıyor ama shorts videolarını indiremiyorsunuz

linkte ekran alıntıları var ama ben yinede söyliyim uygulama ana ekranınızda elmiyor uygulama yüktedikten sonra outo başlatmayı aktif edin yoksa çalışmaz
uygulama ana ekrana gelmiyor demiş oliyim youtube her hangibi bir video paylaşa tıklayın ondan sonra youtube downloader seçin ekrana kalite seçenekleri gelicek ve bu kadar basit reklam yok
hiç bir şey yok mp3 de indire bilirsiniz

evet duyduğunuz gibi 1mb dan daha az yer kaplıyor ama shorts videolarını indiremiyorsunuz

linkte ekran alıntıları var ama ben yinede söyliyim uygulama ana ekranınızda elmiyor uygulama yüktedikten sonra outo başlatmayı aktif edin yoksa çalışmaz
uygulama ana ekrana gelmiyor demiş oliyim youtube her hangibi bir video paylaşa tıklayın ondan sonra youtube downloader seçin ekrana kalite seçenekleri gelicek ve bu kadar basit reklam yok

Çok sağolun hocam ama forumda korsan link paylaşımı yasak ve bildiğim kadarıyla bu korsana giriyor. Girmiyorsa sıkıntı yok.

Çok sağolun hocam ama forumda korsan link paylaşımı yasak ve bildiğim kadarıyla bu korsana giriyor. Girmiyorsa sıkıntı yok.
knk google drive korsan olmazki ?

Korsan değil de zaten uygulama sıkıntı olabilir. Siz dikkatli olun bir dahakine.
knk uygulamada sorun olmaz android studiodan yapılmış açık kaynaklı buldum internetten ben youtube dan arada video indiriyorum reklamlı uygulamalardan bıktım bende araştırdım biyerden buldum ve kodlara baktım sorun yok yani güvenilir bilgi çalma gibi bir şey olmaz ve güvenilir siteden aldım ben 11. sınıf yazılım öğrencisiyim 2 aydır basit çapta android studio görüyorum ve kodlarda garip bi kod fark edemedim tabi ben basit bir bilgiye sahibim belki gözümden kaçan oldu onu bilmem ama güvenilir siteden aldım ve benim gibi madur insanlar vardır diye paylaştım tek sorunu short videolaru indirilmiyor onun dışında sorun yok

Sıkıntı çıkmaz değil mi

savefrom.net kullanıyorum sadece link kopyala yapıştır anında videoyu indirirsiniz

daha iyisini bulabilirmiyim bilmiyorum ama araştırıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk telefonda bu daha basit oluyor ama tek sorunu yavaş onuda halledebilsem
uygulaması da var ücretli pc için youtube eklentisi de var çok kullanışlı site

daha iyisini bulabilirmiyim bilmiyorum ama araştırıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk telefonda bu daha basit oluyor ama tek sorunu yavaş onuda halledebilsem
Savefrom için paylaş diyip kopyalayıp başına ss koyarsanız direk savefroma atar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular