emirfurkan1907
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 544
beyler baktım ama bulamadım nedir driver ı
G102 Prodigy'nin G HUB desteği yok diye biliyorum ama indirip denemedim, bir indireyim, eğer olursa yazarım buraya.![]()
G HUB Oyun Yazılımı| Logitech G
G HUB ile tüm potansiyelinizi ortaya çıkarın! Logitech G donanımını özelleştirin: mouse, klavye, kulaklık, web kamerası ayarları. Optimum oyun deneyimi için profiller oluşturun ve paylaşın.www.logitechg.com
gaming software ile arasındaki fark ne![]()
G HUB Oyun Yazılımı| Logitech G
G HUB ile tüm potansiyelinizi ortaya çıkarın! Logitech G donanımını özelleştirin: mouse, klavye, kulaklık, web kamerası ayarları. Optimum oyun deneyimi için profiller oluşturun ve paylaşın.www.logitechg.com
tamamdır haber bekliyomG102 Prodigy'nin G HUB desteği yok diye biliyorum ama indirip denemedim, bir indireyim, eğer olursa yazarım buraya.
Kullanıyorum, desteği var.G102 Prodigy'nin G HUB desteği yok diye biliyorum ama indirip denemedim, bir indireyim, eğer olursa yazarım buraya.
Eyvallah. Ben yok diye biliyordum bayağıdır, iyi oldu bu.Kullanıyorum, desteği var.
arasındaki fark nedir 2sininKullanıyorum, desteği var.
İndir birini, ikisi de işini görür.arasındaki fark nedir 2sinin
G HUB daha yeni.arasındaki fark nedir 2sinin
10 dk oldu 0.0mb yazıyo bi de intro geli duruyo lgitech in garip bişiyiG HUB daha yeni.
Evet, o bende de oldu. Bekleyin, o arkada indiriyor.10 dk oldu 0.0mb yazıyo bi de intro geli duruyo lgitech in garip bişiyi
kaç dk sürcek yaEvet, o bende de oldu. Bekleyin, o arkada indiriyor.