Monitör Seçimi çok arada kaldım lütfen yardım

dtyaso

80+
Reaksiyon skoru
18
Bütçe
5000
VOK-2 için monitör

VOK-2 için monitör
G24f alın , aradaki tek fark f2 panel olarak azcık daha iyi birde 10 hz fark var , bu ikisi için 1k fazla değmez g24fi alın geçin güzel monitör önerimdir.

G24f alın , aradaki tek fark f2 panel olarak azcık daha iyi birde 10 hz fark var , bu ikisi için 1k fazla değmez g24fi alın geçin güzel monitör önerimdir.
birşeylerinden şikayet ediyorlardı iki hafta önce -2 modeli 3.4k idi ikinciyi almazdım ben olsam aceleye gerek varmı

Aynı şekilde düşünüyorum, gıcırdama kronik sorunu var vs demişler o yüzden korktum biraz

VOK-2 için monitör
G24F-2 kullanıyorum ve memnunum. Ölü pixel veya Ghosting yok, sadece çoğu IPS monitörde olduğu gibi azıcık IPS Glow var.

1670190078941.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

24f-2 için yazılmış bir yorum, 4k destekleme olayını tam anlayamadım

Aynı şekilde düşünüyorum, gıcırdama kronik sorunu var vs demişler o yüzden korktum biraz
Aynı sorunu gördüm bobin ile alakalı olduğunu söylemişlerdi fakat bir sorun yaşarsanız iade değişim yaparlar diye düşünüyorum eğer iade kolay olsun sorun olursa derseniz amazondan monitör bakın

hocam 4k olayını biliyor musunuz?
Hocam bence yılbaşı indirimlerini bekleyin illaki indirim olacak güzel bir monitörde beni dinleyin derim her sene oluyor çünkü ayrıca black fridayde vs baya sağlam indirimler olmuştu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence yılbaşı indirimlerini bekleyin illaki indirim olacak güzel bir monitörde beni dinleyin derim her sene oluyor çünkü ayrıca black fridayde vs baya sağlam indirimler olmuştu
Çok acilse öneride bulunabilirim.

dayanabilir miyim bilmiyorum, kasayı yeni aldım yatıyor
Yİne de önerinizi değerlendireceğim dayanabildiğim kadar beklerim
çok teşekkürler herkese

VOK-2 için monitör
Knk sen ne oynucan genelde onu söyle

dayanabilir miyim bilmiyorum, kasayı yeni aldım yatıyor
Yİne de önerinizi değerlendireceğim dayanabildiğim kadar beklerim
çok teşekkürler herkese
Bende sizin gibiydim hocam bu zamanlarda almıştım eskiden kasayı , hemen oynamak için 75 hz va panel dandik monitör almıştım pişman oldum sonra , yani acele etmeyin bence yılbaşını beklemenizi öneririm seçim yinede size kalmış aceleye getirmeyin kasa içinde hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,529
Üyeler
195,656
Son üye
reinor
Geri