Yardım Windows açılmıyor acil yardım!

Aynı sorunu benim ekran kartımdada yaşıyordum benim gibi yaşayan çok kişi var kronik bir sorun muhtemelen. Ben şu anda onboard kullanıyorum muhtemelen sizin içinde son çare yeni bir kart almaktır. Başka çözüm yolu ekran kartına
ısı tabancası ile ısı vermek olacaktır bu yöntem geçicidir ancak işe yarama ihtimali var.
Arkadaş sistemi yeni toplamış bence hiç uğraşmadan ya değişim istesin uyguna aldıysa ya da iade istesin.

Arkadaş sistemi yeni toplamış bence hiç uğraşmadan ya değişim istesin uyguna aldıysa ya da iade istesin.
Yeni topladıysa iade etsin. Isı tabancası olayını yapmak için kartı sökmek gerekiyor olmazsa
iadede edemez bunun içi açılmış derler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam ikinci el parçalar almıştım ama gördüm çalıştığını ekran kartının. Gerekli testleri yapmıştım
Bu sorun ekran kartı normaldeyken değil driver kurarken veya kurduktan sonra kendini gösteriyor.

Power kablosundan bahsettiniz heralde :)
DP ya da HDMİ kablosu da belki sorun çıkarıyor düşündüm de o ihtimal epey düşük kalıyor bunların yanında. Güvenli modda başlatıp deneyebilir arkadaş sorun olursa zaten görev yöneticisinde ünlem olarak görünür. Ama sorun ekran kartı chipset ya da VRAM arızası gibi duruyor.

DP ya da HDMİ kablosu da belki sorun çıkarıyor düşündüm de o ihtimal epey düşük kalıyor bunların yanında. Güvenli modda başlatıp deneyebilir arkadaş sorun olursa zaten görev yöneticisinde ünlem olarak görünür. Ama sorun ekran kartı chipset ya da VRAM arızası gibi duruyor.
Hdmi kablosunda sıkıntı olsaydı monitöre hiç görüntü gelmezdi veya görüntü bozuk gelirdi. Böyle bir şey olması
imkansız diyebilirim.

Hocam parçaların her biri ikin
Hdmi kablosunda sıkıntı olsaydı monitöre hiç görüntü gelmezdi veya görüntü bozuk gelirdi. Böyle bir şey olması
imkansız diyebilirim.
Hocam bios eski kalmış olabilir mi? Anakart 3-4 yıl önce alınmış bir anakart. Sıfırdan bir bios güncellemesi yapsam sorun hallolur mu?

Hocam parçaların her biri ikin

Hocam bios eski kalmış olabilir mi? Anakart 3-4 yıl önce alınmış bir anakart. Sıfırdan bir bios güncellemesi yapsam sorun hallolur mu?
BİOS eski olsa sistem çalışmazdı. Büyük ihtimalle son sürümdür çünkü işlemcin 5000 serisi işlemci. BİOS'u sıfırlayabilirsin. BİOS'a girip sürümünü de söyleyebilirsin güncel olup olmadığına bakarım. Sistemde dönüştürücü yok dimi?

Sen ekran kartında ne testleri yaptın? Ekran kartının garantisi var mı?

BİOS eski olsa sistem çalışmazdı. Büyük ihtimalle son sürümdür çünkü işlemcin 5000 serisi işlemci. BİOS'u sıfırlayabilirsin. BİOS'a girip sürümünü de söyleyebilirsin güncel olup olmadığına bakarım. Sistemde dönüştürücü yok dimi?

Sen ekran kartında ne testleri yaptın? Ekran kartının garantisi var mı?
Bios version f63 yazıyor. Sistemde dönüştürücü yok hocam.

Ekran kartı japonya gelişli ondan garantisi yok hocam

Bios version f63 yazıyor. Sistemde dönüştürücü yok hocam.

Ekran kartı japonya gelişli ondan garantisi yok hocam
BİOS sürümün son sürümün 2 altı istersen en son sürüme kur. AMD driver kurarken orada full kurulum olarak ayarlıyor. Minimal kurulum da deneyebilirsin ama sıkıntı ekran kartında duruyor.

BİOS sürümün son sürümün 2 altı istersen en son sürüme kur. AMD driver kurarken orada full kurulum olarak ayarlıyor. Minimal kurulum da deneyebilirsin ama sıkıntı ekran kartında duruyor.
Hocam nasıl kurabilirim? Birde 240mm sıvı soğutma da var ona da yetiyordur değil mi psu

Hocam dediğin gibi yaptım ancak driver kurulurken gene siyah ekran geldi. Ekran kartı fanlarını kontrol ettiğimde durmuştu.
Ekran kartı fanları direkt çalışmıyor ısındığında otomatik başlıyor çalışmaya benimkiler öyle yani belki sizdeki de öyledir çalışıyordur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,741
Üyeler
186,785
Son üye
Heraae
Geri