Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,444
Hocam nasıl kurabilirim? Birde 240mm sıvı soğutma da var ona da yetiyordur değil mi psu
Hocam nasıl kurabilirim? Birde 240mm sıvı soğutma da var ona da yetiyordur değil mi psu
Hocam ama normal format atıp driver kurmaya başlamadan önce çalışıyor fanlar ısınmasa bile. Dediğiniz olay driver kurduktan sonra oluyor olabilir.Ekran kartı fanları direkt çalışmıyor ısındığında otomatik başlıyor çalışmaya benimkiler öyle yani belki sizdeki de öyledir çalışıyordur
Tamamdır hocam deniyorum biBelleği FAT32 olarak biçimlendir. http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b450_aorus_eliterev_10#support-dl buradaki en son BİOS'u indir. Videodaki adımları takip et. PSU'yla alakalı değil.
hocam bide anakartta 2 ekran kartı girişi var üstekine takıyorum bir sıkıntı olur muBelleği FAT32 olarak biçimlendir. http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b450_aorus_eliterev_10#support-dl buradaki en son BİOS'u indir. Videodaki adımları takip et. PSU'yla alakalı değil.
PCi Express x16 yazana takılı olması gerek zaten.Hocam ama normal format atıp driver kurmaya başlamadan önce çalışıyor fanlar ısınmasa bile. Dediğiniz olay driver kurduktan sonra oluyor olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır hocam deniyorum bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bide anakartta 2 ekran kartı girişi var üstekine takıyorum bir sıkıntı olur mu
Hocam yabancı forumlarda okuyarak çözdüm bu sabah. Biostan smart acces memory açmak lazımmış. Belki başka çözümler vardır ama ben böyle çözdümPCi Express x16 yazana takılı olması gerek zaten.
İlginç bunu ilk kez duydum SAM ayarı daha yüksek performans almak için açılıyor genelde.Hocam yabancı forumlarda okuyarak çözdüm bu sabah. Biostan smart acces memory açmak lazımmış. Belki başka çözümler vardır ama ben böyle çözdüm
Doğrudur hocam bazıları hdmidan display porta geçince bile çözmüş sorunuİlginç bunu ilk kez duydum SAM ayarı daha yüksek performans almak için açılıyor genelde.
O ihtimali de düşündüm ama ekran kartında bir sorun olduğu yönündeydim daha çok. Sürücüler sıkıntısız çalışıyor mu şuan?Doğrudur hocam bazıları hdmidan display porta geçince bile çözmüş sorunu
Olur deneyin.Hocam parçaların her biri ikin
Hocam bios eski kalmış olabilir mi? Anakart 3-4 yıl önce alınmış bir anakart. Sıfırdan bir bios güncellemesi yapsam sorun hallolur mu?
Hocam halletim sorunuOlur deneyin.