Yardım Dolap Elektronik ürün İade

2. el bir gamepadde B tuşu yuvarlak tuş yani basarken hissiyatının az olması bir geçerli sebeb midir peki
Hocam kullanıma bağlı biraz olacaktır tabii ki, anormal bir seviyede olmadığı sürece bence bir sıkıntı yok.

gelsin video çekeyim bari içime sinmeyen çok şey var geri göndereceğim
Benim korktuğum şey farklı bir ürün göndermesi. Seri numaranızı vs kayıt etmediğiniz için normalde sıkıntı çıkabilirdi.

gelsin video çekeyim bari içime sinmeyen çok şey var geri göndereceğim
sen artık iadeyi kabul etmedin mı iade yapılır mecbur senin gönderdiğin ürünü gonderdiyse zaten dolapla iletişime geçip öyle bir şey yok deseydin iade edemezdi

sen artık iadeyi kabul etmedin mı iade yapılır mecbur senin gönderdiğin ürünü gonderdiyse zaten dolapla iletişime geçip öyle bir şey yok deseydin iade edemezdi
kabul ettim ama dolaptan 20 tl ödeme yaptı gerisini ibana yollamıştı

kabul ettim ama dolaptan 20 TL ödeme yaptı gerisini ibana yollamıştı
O zaman neden kasıyorsun ki dolap kabul eder mi falan diye para zaten sende adam senin ürününü yollamazsa parasını yollamazsin olur biter yani

alıcı bana ibana para gönderdi ürünü 20 TL olarak sattıydım kargo ucuz diye şimdi geri ibana göndereceğim ama ürün ilk önce gelsin diyorum ondan sonra göndereyim parayı ama hakikaten bir sorunu da yoktu tuş hissizliği diye sattığım ürün xbox gamepaddi bunu başka ürünle değiştirip bana yollamadığını nereden anlıyacağım :/ hadi bakalım
Valla kanka benim başıma böyle bir olay geldi. Ama senin para sendeymiş sende çalıştığına eminsen ve bir sıkıntısı yoksa adama söyle benim bir acemiliğime geldi ve böyle sorunlar çıktı. Ben bozuk alan kartı aldım ve kenara çekildim. Hiç bir şey yapamadım ama para sendeyse. Sende çalıştıpına eminsen illaki gamepadini az çok biliyorsundur bak bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlarım kusura bakmayın ama bu konularda sizin kendinizi korumanız lazım. En basitinden ürününüzün seri numarasını çekseniz bile hakkınızı alırdınız. Konu sahibi arkadaşa dönecek olursam, iadeyi kabul etmek zorunda değilsin. Ürün senin gönderdiğin veya senin gönderdiğin gibi değilse iadeyi reddet.
Böyle konuları görünce çok üzülüyorum, hakkınızı savunun. Bir şey gerekirse yardımcı olurum.
Benim seri numarasını çekmek hiç aklıma gelmedi. Şimdi sen söyleyince mantıklı geldi ama kimin aklına gelir ki böyle bir şey yapacağı.

Valla kanka benim başıma böyle bir olay geldi. Ama senin para sendeymiş sende çalıştığına eminsen ve bir sıkıntısı yoksa adama söyle benim bir acemiliğime geldi ve böyle sorunlar çıktı. Ben bozuk alan kartı aldım ve kenara çekildim. Hiç bir şey yapamadım ama para sendeyse. Sende çalıştıpına eminsen illaki gamepadini az çok biliyorsundur bak bakalım.
kargoya vermiş bakalım ben konuşamadan gelsin bakarım sorun yoksa konuşurum tekrar çocuklar

Ara iade kabul etmiyorum boşuna ürünü yollama de

Ben gönderdiğim zaman öyle bir sorunu yoktu de
arayamadan kargoya vermiş çocuk artık gelince bakacağım ona göre yollarım geri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,146
Üyeler
186,854