RGB şerit led önerisi istiyorum
5metre
Max bütçe 100tl
bunu almanı önermem çabuk bozuluyor ve kumanda doğru çalışmıyor![]()
SULED Şerit Led 5 Metre Animasyonlu Tak Çalıştır Kumandalı Trafolu Rgb Şerit Işık Aydınlatma Parti Led - Fiyatı, Yorumları
Şerit Led 5 Metre Animasyonlu Tak Çalıştır Kumandalı Trafolu Rgb Şerit Işık Aydınlatma Parti Led yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rgb Led Toplama Sihirbazı (5050 Smd 300 Ledli 3 Çipli) Fiyatları ve Özellikleri
Rgb Led Toplama Sihirbazı (5050 Smd 300 Ledli 3 Çipli) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Bu iyi midirbunu almanı önermem çabuk bozuluyor ve kumanda doğru çalışmıyor
ben 4 ay önce bunu aldım 110 TL'ye hala çalışıyor hiçbir sıkıntısını görmedim fakat şu an stokta yok başka yerlerden bulursan bunu kesin alFauetti LED şerit 5 m, su geçirmez uzaktan kumanda ve uygulama Bluetooth kontrolü, renk değişimi RGB LED bant müzik senkronizasyonu, barlar, aileler, partiler için LED ışık zinciri [enerji sınıfı A++] : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Fauetti LED şerit 5 m, su geçirmez uzaktan kumanda ve uygulama Bluetooth kontrolü, renk değişimi RGB LED bant müzik senkronizasyonu, barlar, aileler, partiler için LED ışık zinciri [enerji sınıfı A++] : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr