Zoretanin kullanan var mı?

Galatasaray8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
Cilt Doktorum verdi Zoretanin baya bir yan etkisi varmış.Tavsiyesi olan var mı ?

cilt doktorun vermiş biz nasıl bi yorumda bulunabiliriz ? mecbur kullanıcaksın işte

yan etki olursa doktora bildirirsin o da ilacı değiştirir veya direkt kullanmayı bırakmanı söyler.

bende kullanıyordum yüzümdeki sivilceler için 2 aydan sonra aşırı yan etki yapmaya başladı bıraktım

cilt doktorun vermiş biz nasıl bi yorumda bulunabiliriz ? mecbur kullanıcaksın işte
sıradan bir sivilce ilacı değil yoğun sivilceleri ve iltihabı olanlar için ve aşırı kuvvetli çok fazla yan etkisi olan ilaç burun kanaması vs yapıyor. zaten ilaci verirken imzanı filan istiyolar sorumluluk kabul etmiyolar

sıradan bir sivilce ilacı değil yoğun sivilceleri ve iltihabı olanlar için ve aşırı kuvvetli çok fazla yan etkisi olan ilaç burun kanaması vs yapıyor. zaten ilaci verirken imzanı filan istiyolar sorumluluk kabul etmiyolar
imza atmadım.

1 Seneye yakın kullandım ne yazdığına bakmayın sonunda pürüssüz bir cilde sahip oluyorsunuz
Bel ağrısı vs yan etkisi olacak fakat doktorunuz boşuna vermiyor size demekki akneniz var
Akne hayat boyu yanınızda olacak eğer zöretanın kullanmazsanız bu yüzden kullanmayı bırakmayın kaç mg diyorsa o derecede kullanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,371
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri