Sizce Ultima-RX6700XT Sistem İyimi

Zultia

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
177
Merhaba Agalar Almayıp Planladiğim Sistem Bu
Açıkçası Burda Paylaşmaya Korkuyorum Çünmi Stoğu Biter Felan Diye Ama Sizden Fikir Almak İstedim Sizce Nasıl 1 Ay Önce Ayni Sistem Ama ana Kart b550m k Ve İşlemci 5600 Dü Bunda ana Kart düşmüş işlemci artmış ve fiyat aynı sizce nasıl sistem nasipse yarin alicam umarim stoğu bitmez ve gamingentr guvenilirmi bi sorun yaşar miyim ssd yide kingston 1 tb yapicam 460 tl farkla sizce mantiklimi ama şöyle bi sorun var ana kart pci 3.0 işlemci ve ssd ise pci 4.0 bu nasil bi sorun yaratir mesela ssd de yazan okuma yazma degerinden dahami dusuk verir ve islemcide nasi bi sorun olur bide 6700xt ekran karti kullanan arkadaslar memnunmu Biraz Uzun Yazdim Kusura Bakmayin

piyasanın en iyisi değil ama yine de iyi bir sistem
Bence en iysi uzun zamandir arastiriyom ve kasa cok cop haliyle bu fiyatti ben bu asus tuf kasa olmasini bekledim sonunda oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p mi kullanacaksın 2k mı sistemi
Knk monitor alinca 2k yapcam enayimiyim grafiğe çok önem veriyom 1080 p de okabilir

Bence en iysi uzun zamandir arastiriyom ve kasa cok cop haliyle bu fiyatti ben bu asus tuf kasa olmasini bekledim sonunda oldu

Knk monitor alinca 2k yapcam enayimiyim grafiğe çok önem veriyom 1080 p de okabilir
yanında da 3 oyun varmış almayı unutmayın onları [email protected] mail adresinden

İşlemci ısınma farkı olur ondan sordum. 1080p de işlemci soğutucu gerekebilir çok ısınıyor o model

hocam eğer kasa senin için çok önemli değilse yarı fiyatına full mesh yapıda bir kasa alıp sistemin fiyatını biraz daha düşürebilirsin sisteme gelecek olursak piyasaya göre uygun bir sistem alınabilir 3060lı sistem istersen 14k civarı 6700xt 16k olması normal

yanında da 3 oyun varmış almayı unutmayın onları [email protected] mail adresinden
Calisto yu steam kod dead islandi epic kod olsrak veriyomus ama uncharted nasi verilicek bilmiom

hocam eğer kasa senin için çok önemli değilse yarı fiyatına full mesh yapıda bir kasa alıp sistemin fiyatını biraz daha düşürebilirsin sisteme gelecek olursak piyasaya göre uygun bir sistem alınabilir 3060lı sistem istersen 14k civarı 6700xt 16k olması normal
Knk kasa cok onemli benim icin bu kasa cok guzel ve kaliteli psu felan

Merhaba Agalar Almayıp Planladiğim Sistem Bu
Açıkçası Burda Paylaşmaya Korkuyorum Çünmi Stoğu Biter Felan Diye Ama Sizden Fikir Almak İstedim Sizce Nasıl 1 Ay Önce Ayni Sistem Ama ana Kart b550m k Ve İşlemci 5600 Dü Bunda ana Kart düşmüş işlemci artmış ve fiyat aynı sizce nasıl sistem nasipse yarin alicam umarim stoğu bitmez ve gamingentr guvenilirmi bi sorun yaşar miyim ssd yide kingston 1 tb yapicam 460 TL farkla sizce mantiklimi ama şöyle bi sorun var ana kart pci 3.0 işlemci ve ssd ise pci 4.0 bu nasil bi sorun yaratir mesela ssd de yazan okuma yazma degerinden dahami dusuk verir ve islemcide nasi bi sorun olur bide 6700xt ekran karti kullanan arkadaslar memnunmu Biraz Uzun Yazdim Kusura Bakmayin
Kardeş taş gibi sistem. Lazımsa 1tb SSD yap. Birde istersen 750w PSU seç.

Calisto yu steam kod dead islandi epic kod olsrak veriyomus ama uncharted nasi verilicek bilmiom

Knk kasa cok onemli benim icin bu kasa cok guzel ve kaliteli psu felan
o zaman bu sistem kaçmaz senin için ama işlemcisi 2k da ısınır haberin olsun ilerleyen zamanlarda bir sıvı soğutma yapıştırdın mı seni çok yıllar götürür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,638
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri