Neler Yeni

Sistem Topluyorum Sizce Nasıl ❓❓

mehmet445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet cal
Savunma değil sadece sen neden bu kadar tetiklendin onu anlamadım bu forumda isteyen herkes konu açabilir konuyu açmasının sebebi aklında kalan sorulara cevap bulmak değil mi? Sadece önerin varsa yap yoksa geç bu tarz konulara takılmak uzun vadede kötü olabilir senin için ağır başlı olmalısın her zaman başkalarının duygularını anla senide anlıyorum fakat gelir buraya ''hakaret'' sayılabilecek nitelikte kinle dolu bir cümle yazmanın pek manası yok gibi başkalarının duygularıyla oynamak dışında. Savunma sebebime gelirsek arkadaşımızın fazla bütçesi yok gibi duruyor ve bu bütçeyi en güzel şekilde değerlendirmek istiyor olabilir
1 aydır her şeye yine zam geldi bütçe falan komple boş savunma yapmışsınız. İyi forumlar.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
Mehmetcan
Sen harbiden konu açmak için konu açıyorsun kaçıncı pc alıyorum konusu bu.

EDİT: Hayır belki 1 aydır pc alıcam konusu açıyorsun en başta alsaydın daha ucuza gelicekti. Tüm her şeye yine zam geldi.
Hocam konun başında dedim ya her seferinde Bir sorun çıkıyor diye demek ki kısmet değilmiş belki yine bir sorun çıkar alamam Ayrıca Ocaktan beridir sadece 1 kez konu açtım onda'da 9000 serisini beklemeye karar verdim şimdi 9000 serisi çıkınca işte tekrar açtım bu sistem bu fiyata nasıl diye

He Niye diğer parçaları alıp 9070XT'nin çıkmasını beklemdin diye soracaksan Evet Çok büyük aptallık yaptım orda PSU düşük alırım diye endişelendim veya güzel indirimler yakalarım belki vs. Diye düşündüm ama sonra unuttum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

54k ya çok olur bu sistem bence.
Hocam Monitör'de Var sistem'de Yani aslında 48K'ya gelmiş oluyor

Ama evet bence'de Pahalı F/P olarak Ama yapcak bir şey yok her şey zamlanmış

Adam toplayıp satıyor belki de yada tanıdık birine öneri istiyor olabilir
Başlığa yazmıştım zaten 5-6 defa falan konu açtım ama hepsinde bir aksilik çıktı 5-6 defa konu açtığıma bakmayın Ekim'de almayı düşünüyordun yani her ay 1 konu açmışımdır bu konuda max

GPiro

80+ Platinum
Alabiliyorsan anakartın bi üst modeli v15 yada v14 olması lazım onların vram sogutucuları daha iyi

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,228
İsim
Mehmetcan
"Sa Uzun zamandır sistem almayı planlıyordum ama hep bir aksaklık çıktı sonunda yine bir sorun çıkmaz ise alacağım" ilk paragrafa bakın.

3. veya 4. Konusu bu.
Hocam 3-4 ama 1 ayda değil herhalde Ekimden beri hatta Eylülde veri almayı düşünüyordum 5-6 Ay'da açtım toplam 5 konu falan (bu konuda) Yani her ay 1 konu o kadarda fazla değil

Ayrıca bazıları sadece tavsiye istemeydi yani PC Alaçam 5000 serisini bekleyeyim mi vs. Gibi

rami 32gb yap gerisi güzel.
İlerde 16GB daha eklemeyi düşünüyorum zaten

Ağzınıza sağlık, ya fiyatlara laf atmak amaçlı açıyor ya da boş boş fiyat arttı fiyat düştü. Bu nee? Alınmaz…
Ya sen ne anlatıyon cidden Senin dediğin farklı bir şey

Piyasaya yeni Ekran kartları çıkmış ve fiyatları olması gerekenden Yüksek Ve Sen gidip Çok ucuz uygun fiyat diyorsun Sana veriler/kanıtlar ile olması gereken fiyatı ve diğer ülkelerde olan fiyatı/durumu ve bizim ülkedeki fiyatı/durumu anlatıyorum sen ise gelip beni linçlemeye çalışıyorsun

Aynen knk Hakkımızı'da savunmayalım bırakalım Firmalar bizi D*maltıp ... değilme cidden çok boş çarsın

Alabiliyorsan anakartın bi üst modeli v15 yada v14 olması lazım onların vram sogutucuları daha iyi
Bende öyle düsündüm hocam ama zaten burda Bütceyi fazla zorladım Yani dediginiz anakart ile aralarında 1.200TL fark var
Evet 1.2K çok değil ama Dediğim gibi 24K'ya zaten zar zor çıktığım için (ekran kartsız hali) 200TL bile fazla gibi düşünün

Aslında PSU'yu Kısıp Anakartı en azında 600TL daha vererek Asus B650M-R'a yükseltmeyi düşündüm ama Zaten
RX 9070XT zaten watt problemi var 408W vektiği sahneler oluyor eğer psu kısarsam Kalitesiz Bir psu ile Sorun çekebilirim diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Top Bottom