Savunma değil sadece sen neden bu kadar tetiklendin onu anlamadım bu forumda isteyen herkes konu açabilir konuyu açmasının sebebi aklında kalan sorulara cevap bulmak değil mi? Sadece önerin varsa yap yoksa geç bu tarz konulara takılmak uzun vadede kötü olabilir senin için ağır başlı olmalısın her zaman başkalarının duygularını anla senide anlıyorum fakat gelir buraya ''hakaret'' sayılabilecek nitelikte kinle dolu bir cümle yazmanın pek manası yok gibi başkalarının duygularıyla oynamak dışında. Savunma sebebime gelirsek arkadaşımızın fazla bütçesi yok gibi duruyor ve bu bütçeyi en güzel şekilde değerlendirmek istiyor olabilir
Hocam konun başında dedim ya her seferinde Bir sorun çıkıyor diye demek ki kısmet değilmiş belki yine bir sorun çıkar alamam Ayrıca Ocaktan beridir sadece 1 kez konu açtım onda'da 9000 serisini beklemeye karar verdim şimdi 9000 serisi çıkınca işte tekrar açtım bu sistem bu fiyata nasıl diye
He Niye diğer parçaları alıp 9070XT'nin çıkmasını beklemdin diye soracaksan Evet Çok büyük aptallık yaptım orda PSU düşük alırım diye endişelendim veya güzel indirimler yakalarım belki vs. Diye düşündüm ama sonra unuttum zaten
Başlığa yazmıştım zaten 5-6 defa falan konu açtım ama hepsinde bir aksilik çıktı 5-6 defa konu açtığıma bakmayın Ekim'de almayı düşünüyordun yani her ay 1 konu açmışımdır bu konuda max
Hocam 3-4 ama 1 ayda değil herhalde Ekimden beri hatta Eylülde veri almayı düşünüyordum 5-6 Ay'da açtım toplam 5 konu falan (bu konuda) Yani her ay 1 konu o kadarda fazla değil
Ayrıca bazıları sadece tavsiye istemeydi yani PC Alaçam 5000 serisini bekleyeyim mi vs. Gibi
Ya sen ne anlatıyon cidden Senin dediğin farklı bir şey
Piyasaya yeni Ekran kartları çıkmış ve fiyatları olması gerekenden Yüksek Ve Sen gidip Çok ucuz uygun fiyat diyorsun Sana veriler/kanıtlar ile olması gereken fiyatı ve diğer ülkelerde olan fiyatı/durumu ve bizim ülkedeki fiyatı/durumu anlatıyorum sen ise gelip beni linçlemeye çalışıyorsun
Aynen knk Hakkımızı'da savunmayalım bırakalım Firmalar bizi D*maltıp ... değilme cidden çok boş çarsın
Bende öyle düsündüm hocam ama zaten burda Bütceyi fazla zorladım Yani dediginiz anakart ile aralarında 1.200TL fark var
Evet 1.2K çok değil ama Dediğim gibi 24K'ya zaten zar zor çıktığım için (ekran kartsız hali) 200TL bile fazla gibi düşünün
Aslında PSU'yu Kısıp Anakartı en azında 600TL daha vererek Asus B650M-R'a yükseltmeyi düşündüm ama Zaten
RX 9070XT zaten watt problemi var 408W vektiği sahneler oluyor eğer psu kısarsam Kalitesiz Bir psu ile Sorun çekebilirim diye düşünüyorum