Monitörü 144 Hz Yapamıyorum Yardım

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,152
Arkadaşlar bugün annem temizlik yaparken PC'yi düşürdü ekran görüntülerine girdiğimde 144HZ yapamıyorum monitörümü ama monitörünüz de sıkıntı yok diyor acaba ekran kartına bi şey mi oldu RX570 ekran kartım var lütfen bilgili birisi yardım ederse çok ama çok sevinirim be SS attım fotoğraflardan inceyelebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bugün annem temizlik yaparken PC'yi düşürdü ekran görüntülerine girdiğimde 144HZ yapamıyorum monitörümü ama monitörünüz de sıkıntı yok diyor acaba ekran kartına bi şey mi oldu RX570 ekran kartım var lütfen bilgili birisi yardım ederse çok ama çok sevinirim be SS attım fotoğraflardan inceyelebilirsiniz.
+ Buda var ekran kartı için.

Mouse ile Sağ tık yaptığım zaman AMD yerine giremiyorum

Ekler

• Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    51.1 KB · Hit: 58
  • Ekran Görüntüsü (11).png
    Ekran Görüntüsü (11).png
    58.2 KB · Hit: 53
  • Ekran Görüntüsü (12).png
    Ekran Görüntüsü (12).png
    56 KB · Hit: 49
  • Ekran Görüntüsü (13).png
    Ekran Görüntüsü (13).png
    52.8 KB · Hit: 47
  • Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    203.3 KB · Hit: 57
ah yok mu şu analar
Sen böyle boş mesaj atmaya devam ettiğin sürece rapora devam. :D

Hocam DDU ile grafik sürücüsünü temizce kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilir misiniz ?
Pek alakası var mıdır bilemem ama emin olmak lazım.

Hocam DDU ile grafik sürücüsünü temizce kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilir misiniz ?
Tamamdır hocam DDU ile temizledikten sonra tekrar kurayım inşAllah düzelir ya of.

sıkıntılı mısın canim burada kötü bir mesaj yok , hele reportlanacak hatta bana uyarı verilecek bir mesaj hiç yok işine bak

sıkıntılı mısın canim burada kötü bir mesaj yok , hele reportlanacak hatta bana uyarı verilecek bir mesaj hiç yok işine bak
Son kararı moderasyon verir.

Tamamdır hocam DDU ile temizledikten sonra tekrar kurayım inşAllah düzelir ya of.
Hocam eğer bir sıkıntı olsaydı tamamiyle bir sorun olması gerektiğini düşünüyorum ama bakalım.

Ekran kartını çıkarıp takmayı dene , belki soketi gevşemiştir.

tamamdır ama şunu bilmeni istiyorum ki burası bir forum belli kurallar çerçevesinde insanlar istediklerini yazabilir sonuçta biz buraya kafa dağıtmaya vakit geçirmeye stres atmaya giriyoruz sürekli koyun gibi soru cevap soru cevap nereye kadar sal biraz ve mümkünse benimle muhattabı kes kardeşim

Hocam eğer bir sıkıntı olsaydı tamamiyle bir sorun olması gerektiğini düşünüyorum ama bakalım.
Reis sıfırlayıp yeniden başlat dedim şimdi ne yapmam lazım

tamamdır ama şunu bilmeni istiyorum ki burası bir forum belli kurallar çerçevesinde insanlar istediklerini yazabilir sonuçta biz buraya kafa dağıtmaya vakit geçirmeye stres atmaya giriyoruz sürekli koyun gibi soru cevap soru cevap nereye kadar sal biraz ve mümkünse benimle muhattabı kes kardeşim
Konu dağılıyor eklemek istediğin olursa durumdan veya pmden yazarsın.

Hocam kabloyu değiştirmeyi denediniz mi bu arada ?

Konu dağılıyor eklemek istediğin olursa durumdan veya pmden yazarsın.

Hocam kabloyu değiştirmeyi denediniz mi bu arada ?
Tek DisplayPort kablom var HDMI maalesef yok olsaydı denerdim acaba sorun monitörde mi diye de sorun monitörde olsaydı düzgün çalışıyo demezdi ekran kartına bastığım zaman SS de olduğu gibi öyle hata veriyor. Ben DDU dan sıfırladım temizlettim ne yapmam şimdi dostum

Driver'ı tekrar kurmayı deneyin.
RX 570 Driver sürücüsü değil mi

Geri